Skoda în flăcări pe Faleza Superioară

Skoda în flăcări pe Faleza Superioară
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu se mai poate spune că doar tupeul unor şoferi-bărbaţi poate produce accidente spectaculoase! Iată că joi, viteza prea mare cu care era condusă pe Faleza Superioară o Skoda Octavia a făcut-o sandviş între doi copaci şi a necesitat prezenţa pompierilor, însă din fericire nu le-a pus nici o clipă vieţile în pericol şoferiţei şi pasagerei din dreapta.

Purtau centurile

Nici şoferiţa Elena Diana Balaban, de 22 de ani, nici Geanina Nicoleta Curelaru, de aceeaşi vârstă, nu s-au ales cu leziuni grave, cu atât mai mult cu cât fetele purtau centurile de siguranţă, fapt care a permis celor două air-bag-uri frontale să se deschidă la puternicul impact cu unul din teii de pe Faleză. Dar nu se poate spune că n-au avut noroc.

„Condusă cu viteză excesivă, Skoda GL 63 DYA a scăpat de sub controlul conducătoarei auto şi a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului. Accidentul a avut loc la ora 15,10, iar ambele ocupante ale maşinii se află la spital, având răni uşoare şi fiind în afara oricărui pericol”, a declarat comisarul Viorel Cojocaru, din cadrul Poliţiei Rutiere Galaţi.

Maşină în formă de… tei

Sosită de urgenţă la faţa locului, autospeciala Inspectoratului Situaţiilor de Urgenţă Galaţi a stins în cel mai scurt timp focul izbucnit la motor, după impactul autoturismului cu teiul. Martorii de la faţa locului confirmă: „A luat foc după de a intrat în copac. A ars ceva-ceva! Dar uitaţi-vă ce bine arată maşina înăuntru”. Păi, dacă arăta rău, cum ar fi arătat ocupantele?

Şi ce e drept, e drept: deşi scobită în faţă de parcă fusese construită în formă de potcoavă, Skoda se înfăţişa aproape impecabil: dacă nu ar fi fost cele două air-bag-uri dezumflate atârnând letargic, ai fi zis că maşina este numai bună de băgat într-un show-room al maşinilor care… s-au născut fără noroc! Lucru care nu se poate spune despre cele două tinere.

Citit 2364 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.