Efectele căldurii/ Un şarpe s-a plimbat prin curtea spitalului judeţean

Efectele căldurii/ Un şarpe s-a plimbat prin curtea spitalului judeţean
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pacienţii care s-au aflat ieri, în jurul prânzului, în curtea interioară a Spitalului Judeţean „Sf. Apostol Andrei” au avut parte de o supriză mai puţin plăcută. Un şarpe, de aproximativ un metru, şi-a făcut apariţia chiar în apropierea chioşcului de unde pacienţii îşi cumpără diferite lucruri. „Ne-am cam speriat, că era destul de mare. A fugit repede în iarbă. Un domn chiar l-a prins de coadă”, ne-a povestit o pacientă.

Reprezentanţii spitalului au fost alertaţi, iar după ce aceştia au verificat informaţia au sunat imediat la 112. „Am anunţat autorităţile competente şi ni s-a spus că va fi trimis un echipaj de jandarmi. Nicio persoană nu a avut de suferit”, ne-a explicat Mădălina Ispas, reprezentantul Spitalului Judeţean Galaţi.

După apelul la 112, un echipaj de jandarmi şi-a făcut apariţia în zonă, dar nu pentru a prinde animalul, ci pentru a asigura zona. „Noi nu avem în competenţă prinderea animalului, ci doar asigurarea zonei, astfel încât nicio persoană să nu fie rănită. În astfel de cazuri se anunţă şi specialiştii sau cei de la grădina Zoologică. Oricum, în luna iunie, acesta este al treilea apel de acest fel”, ne-a explicat Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

În ciuda faptului că mai multe persoane s-au apucat să îl caute, şarpele s-a făcut nevăzut. Acesta a ieşit din iarbă, cel mai probabil, din cauza temperaturilor foarte ridicate.

Citit 1763 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2016 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.