Derbiul Moldovei, la Iași

Derbiul Moldovei, la Iași
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

RUGBY. Sâmbătă, în Divizia Națională de rugby seniori este programat un meci-derbi. Pe terenul din Iași se vor confrunta două echipe neînvinse în acest sezon: Poli Iași și CSM Galați.

BOX. Sâmbătă seară, la Timișoara, pecheanul Cristian Ciocan, alias Christian Hammer, va susține al 39-lea meci de box profesionist în compania cehului Pavel Sour. Gălățeanul, elev al prof. Felix Păun, fost campion mondial de box amator la juniori (36 ani), a câștigat până acum 27 de partide (17 prin KO).

VOLEI. Arbitrii gălățeni au și în acest weekend delegări la două meciuri. George Grădinaru va conduce CSM Târgoviște - Rapid (feminin), iar Lucian Năstase, meciul masculin Dinamo - Rapid. În același timp, Florin Dimachi va fi observator la CSM Constanța - Argeș Pitești (feminin).

HANDBAL. Echipa de junioare III a CSM Galați a întâlnit ACS Kir Constanța, cu care a încheiat la egalitate: 27-27 (14-12). Meciul a contat pentru Grupa Speranțe 1 a Campionatului Național.

ȘAH. Cinci juniori de la CSM au avut evoluții foarte bune la o competiție găzduită de municipiul Bârlad. Concursul de șah rapid, la care CSM Galați s-a prezentat cu cinci copii, însoțiți de antrenorul Lucian Jugaru, a reprezentat un real succes. Au participat 62 de juniori din județele Vaslui, Iași, Brăila și Galați, iar podiumul a fost ocupat în întregime de CSM Galați, prin Ovidiu Lupu, 6 victorii din tot atâtea partide, Andrei Simulescu și Rareș Pasat, cu câte 5 victorii. La grupa 6 ani, Victor Jugaru s-a situat pe primul loc.

Citit 731 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2024 13:50

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro