Sute de gălăţeni vor să se ANGAJEZE la POLIȚIE

Sute de gălăţeni vor să se ANGAJEZE la POLIȚIE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Concurenţă serioasă pentru cele 67 de posturi cu recrutare din sursă externă, puse la bătaie de Poliţia Galaţi în această toamnă. Săptămâna aceasta a fost dedicată înscrierilor pentru concursul care va avea loc în acestă toamnă, peste 300 de candidaţi exprimându-şi intenţia de a-şi încerca şansele de a îmbrăca uniforma.

Cea mai mare avalanşă de cereri a fost pentru cele 59 de posturi de agenţi din cadrul IPJ Galaţi, doritorii având de ales 25 de locuri la posturile din mediul rural, 31 de locuri în municipiul Galaţi, dar şi trei alocate celor care ar fi tentaţi să fie conductori pentru câinii poliţişti.

În penultima zi a înscrierilor, 286 de gălăţeni îşi exprimaseră opţiunea de a concura pe locurile din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, în timp ce 13 optaseră pentru cele opt posturi puse la Bătaie de Secţia Regională a Poliţiei Transporturi Galaţi.

După finalizarea depunerii dosarelor, candidaţii vor trebui să parcurgă vizita medicală, să treacă de testarea psihologică, să facă faţă probelor sportive şi testului de cunoştinţe de legislaţie.

Citit 6704 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2016 03:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.