ATENȚIE, ȘOFERI! Ce străzi trebuie să ocoliţi dacă sunteţi cu maşina

ATENȚIE, ȘOFERI! Ce străzi trebuie să ocoliţi dacă sunteţi cu maşina
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Serviciul public Ecosal continuă programul săptămânal de lucrări de întreţinere şi de reparaţie al străzilor oraşului, la comanda primăriei. Astfel, săptămâna aceasta vor fi efectuate reparaţii prin frezare şi plombare pe strada Brăilei, din sensul giratoriu de la ieşirea din oraş, spre Tirighina, pe DN25, de la Tirighina spre Borcan, pe strada Ionel Fernic (în zona grădiniţei Pinochio, bl. C20, bl. G şi a parcului din Micro 39C), dar şi pe strada Traian Vuia, în zona blocurilor Z2, Z5 şi în faţa şcolii Mihai Viteazul. 

"Vom continua, de asemenea, reparaţiile la accidentul de teren care a avut loc pe Regimentul 11 Siret, precum şi la Şcoala nr. 34. Lucrări vor fi efectuate şi pe strada Alexandru Cernat, între numerele 109 şi 111", se mai arată în documentul remis presei de biroul de presă al Ecosal Galaţi. 

În ceea ce priveşte lucrările la parcări, serviciul public Ecosal va continua reabilitarea şi modernizarea parcărilor de pe strada 1 Decembrie, între blocurile PM1-PM2, PM2-PM3, PM3-PM4, dar şi pe strada Oţelarilor, la blocurile O1 şi T1. 

Potrivit documentului citat, continuă şi lucrările la trotuarul de pe strada Neajlov, în zona blocului PS1D, dar şi pe strada Brăilei, de la Spitalul Judeţean până la ieşirea din oraş.

Citit 3993 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.