INTERVIU cu gălăţeanul Gabi Aur de la „Burlăciţa”: „Andreea Mantea e cel mai inimos om pe care l-am cunoscut vreodată”

INTERVIU cu gălăţeanul Gabi Aur de la „Burlăciţa”: „Andreea Mantea e cel mai inimos om pe care l-am cunoscut vreodată”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Gabriel Aur a fost unul dintre protagoniştii celui mai fierbinte show tv al verii, „Burlăciţa”. A fost primul care a sărutat-o pe Andreea Mantea, au zburat împreună cu elicopterul deasupra Vegasului şi, pentru a-i cunoaşte familia, Burlăciţa a venit la Galaţi. Gabi a acceptat să ne vorbească despre experienţa lui în acest reality-show.

- Cum ai ajuns să participi la "Burlăciţa"?

- Sunt prieten foarte bun cu Alin scafandrul, care a participat la ediţia trecută a emisiunii, când Burlăciţa a fost Bianca Drăguşanu. Întrebându-l cum a fost experienţa asta, mi-a spus că a călătorit mult, că s-a simţit foarte bine, dar că nu a fost să se îndrăgostească. Am aflat foarte târziu de casting şi fiind singur în perioada respectivă, m-am înscris pe ultima sută de metri. Producătorii au fost surprinşi că am fost ultimul înscris şi a doua zi m-au chemat la Bucureşti. Nu m-am dus la emisiune pentru afirmare şi nici nu mai avusesem contact cu televiziunea.

CITEŞTE ŞI: Burlăciţa vine la Galaţi pentru Gabi Aur

Îmi doream şi să mă îndrăgostesc, îmi era dor să iubesc, dar voiam şi aventură, şi distracţie. Nu ştiam cine va fi Burlăciţa, aşa că mi-am spus nu contează cine e, vreau să o cuceresc oricum!

- Cum a fost prima ceremonie a trandafirului, când ai fost ultimul ales?

- Simţeam că îmi explodează inima în piept, parcă şi papionul mă strângea de gât. Ideea de a-i oferi flori la prima întâlnire a fost a mamei mele, care mi-a spus că florile sunt ceva simbolic. După ce m-am documentat, am aflat că o sută de trandafiri reprezintă dragostea pe o sută de ani. Dacă rămâneam eu alesul ei, i-aş fi oferit 101 trandafiri, care înseamnă dragoste eternă.

- Cum a fost în America?

- Nu am mai fost niciodată plecat atât de departe şi cu atât mai puţin să stau departe de familia mea. Am stat două săptămâni în Las Vegas şi alte două în Los Angeles. America e un loc pe care n-am cuvinte să-l descriu, e un loc în care m-aş muta.

CITEŞTE ŞI: Gabi Aur i-a pus Galaţiul la picioare Burlăciţei

Cel puţin Los Angeles te lasă fără suflare. Mi se ridică părul pe mână şi acum când mă gândesc la prima mea întâlnire cu Andreea, zborul cu elicopterul deasupra Vegasului. A fost ideea mea să zburăm, îmi plac sporturile de adrenalină, am sărit chiar şi cu paraşuta de la 4.000 de metri!

- Ai fost primul care a sărutat-o pe Andreea Mantea. Cât de real a fost totul?

- Eram la fântâna de la Bellagio, mi-a oferit trandafirul salvator şi sărutul a venit de la sine. Mai devreme, era un grup de turiste care strigaseră la noi „Kiss! Kiss!”, mie îmi venea să intru în pământ de ruşine! Ştiu că multă lume crede că a fost regizat. Nu, singurele indicaţii de regie erau: stai mai drept, vezi că îl acoperi pe colegul, atât. Niciodată nu ni s-a spus: acum vă certaţi! Şi eu am fost la ea în cameră! O dată mi-a dat o bere că era închis la market, o dată ne-am sărutat înainte de noapte bună…

- Cum e în realitate Andreea Mantea? În ce relaţii ai rămas cu ea?

- Andreea Mantea e un om normal, cu care ai ce vorbi, şi, de departe, cel mai sufletist şi mai inimos om pe care l-am cunoscut vreodată. Credeam că a venit, îşi face filmările, ia banii şi pa! Mi-am dat seama târziu că e pe bune, că ea chiar a venit să rămână cu cineva! Au fost destul de multe lucruri care au întristat-o şi chiar îmi părea rău că, în loc să se simtă bine, noi suntem nişte idioţi că o facem să plângă!

Am rămas în relaţii foarte bune cu ea, de prietenie. Mă mai sună uneori, stăm de vorbă câte 20-30 de minute, îmi spune de relaţia ei cu Cristi, despre filmările la celelalte emisiuni.

- Cum s-a schimbat viaţa ta după acest show?

- Simt că am evoluat foarte mult pe plan sentimental. Am avut femei care au fost uşor de cucerit. Aici a fost totul foarte diferit. Acum mă vânează domnişoarele şi prin cluburi, mai o poză, mai un comentariu sau un mesaj mai siropos pe Facebook. Ar fi simplu acum dacă ar fi doar să aleg, dar nu, vreau să stau o perioadă singur, să-mi pun ordine în gânduri.

CITEŞTE ŞI: Gălăţeanul Gabi Aur a pus-o pe jar pe Andreea Mantea

Citit 8334 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Octombrie 2014 13:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.