Scandal între avocat şi magistraţi în dosarul crimei de la "Sfântul Mina"

Scandal între avocat şi magistraţi în dosarul crimei de la "Sfântul Mina"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

În dosarul crimei de la biserica Sfântul Mina, cercetarea judecătorească avansează, dar termen de termen, avocatul celui închis reuşeşte să se contreze cu magistraţii. Crima s-a petrecut anul trecut pe 25 mai, la un bar din apropierea bisericii. A fost mai întâi o încăierare, din care a ieşit înjunghiat Giani Mustaţă. Cei din jur au chemat salvarea, ignorând că în ”luptă” fusese implicat şi Marian Mustaţă.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21.00, dar abia pe la ora 1.00 a fost găsit şi cadavrul lui Marian, la câţiva metri de bar, după nişte copaci. Avocatul a susţinut tot timpul că bărbatul a fost căutat, cu câteva ore înainte, în acelaşi loc, fără a fi găsit. Marţi, a readus în discuţie acelaşi subiect: unde a fost cadavrul între orele 21.00 şi 1.00? A cerut reaudierea unor martori, dar şi o probă video care ar dovedi că George Stroiu s-ar fi aflat în alt loc, în jurul orei 23.00. Procurorul s-a opus, precizând că termen de termen acelaşi lucru s-a făcut, adunându-se până acum 14 martori. „Ce facem, reluăm cercetarea penală?” a întrebat retoric reprezentantul Parchetului. Avocatul a spus că-şi apără clientul care stă degeaba arestat. „Dacă stă degeaba, de ce Curtea nu l-a pus în libertate? Aţi avut atâtea recursuri până acum”, a spus judecătorul, referindu-se la instanţa superioară, a cărei menire este de a cenzura deciziile pe care le consideră greşite.

De precizat este şi faptul că în acest dosar a mai fost un arestat, Costel Ichim, care a fost pus în libertate. Acesta, dar şi Vasile Stroiu, sunt inculpaţi alături de George Stroiu.

Citit 3401 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.