Accidentul soldat cu moartea unei copile încă se judecă, după aproape un an

Accidentul soldat cu moartea unei copile încă se judecă, după aproape un an
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În dosarul accidentului din Lieşti, petrecut anul trecut, în mai, Costel Stănescu s-a ales din nou cu mandatul de arestare prelungit. La ultimul termen însă, avocatul său nu a putut fi prezent, motiv pentru care instanţa nu a putut face nicio mişcare. Judecătorul a amânat astfel procesul până pe 12 martie, până când avocata Maria Vasii va trebui fie să fie prezentă în sala de judecată, fie să-i asigure apărarea inculpatului prin intermediul unui coleg.

Maria Vasii a mai fost angajată şi în alte dosare grele care s-au judecat la Galaţi. Unul dintre acestea fiind cel în care s-a cercetat asasinarea lui Maricel Chiaburu, ea asigurându-le apărarea inculpaţilor, care făceau parte din familia Stănescu.

Revenind însă la accidentul din Lieşti, reamintim că, în mai 2014, Costel Stănescu, aflat la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul volanului şi a lovit două fetiţe, în vârstă de opt ani, care mergeau la şcoală. Una dintre acestea a murit. Speriat de furia rudelor victimei, Costel Stănescu a fugit de la locul accidentului, oprindu-se în curtea poliţiei. La puţin timp, el a fost reţinut şi apoi arestat. Deocamdată, instanţa nu a luat nicio decizie în ceea ce-l priveşte.


CITEŞTE ŞI: Patru gălăţeni au fost reţinuţi vineri, 6 martie, fiind acuzaţi că ucideau mistreţi cu câini de luptă (VIDEO)

Citit 1045 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2015 21:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.