O gălăţeancă şi-a CÂŞTIGAT locul în echipa lui Ştefan Bănică la X Factor (VIDEO)

O gălăţeancă şi-a CÂŞTIGAT locul în echipa lui Ştefan Bănică la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Desculţă, îmbrăcată într-o rochie lungă, vaporoasă, acompaniată doar de clapele pianului, gălăţeanca Mădălina Căuş a înfiorat, vineri seara, o sală şi o ţară întreagă interpretând senzaţional piesa Cesariei Evora "Besame mucho". Şi tocmai pentru că momentul său artistic a fost mult prea bun pentru vârsta pe care o are în buletin, 20 de ani, gălăţeanca i-a dat mult de gândit mentorului său, Ştefan Bănică, în luare deciziei: rămâne sau nu în echipa lui de concurenţi.

După cum v-am mai spus, Mădălina Căuş, absolventă a Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin” din Galaţi, în prezent solistă la Năvodari, s-a aflat printre cei 14 concurenţi cu vârsta sub 20 de ani, din echipa coordonată de Ştefan Bănică. Din cei 14, Ştefan Bănică trebuia să aleagă doar şase cu care să meargă mai departe la X Factor.

Mădălina a intrat penultima pe scenă, moment în care cele şase locuri erau deja ocupate, iar asta însemna că trebuie să fie mai strălucitoare decât toţi pentru a rămâne în concurs. Gălăţeanca era, însă, convinsă că are un loc printre cei foarte buni. Şi când a început să cânte a vrăjit sala şi juriul cu vocea ei specială.

„Fato, te-am crezut, poţi să mergi mai departe!”, i-a spus Horia Brenciu, membru al juriului.

„Mamă, mamă, mamă! Mie mi se pare că în primul rând are voce de peste 20 de ani! Cu experienţă, ai simţit ce-ai cântat…”, a ridicat problema, din juriu, Delia. 

„Mădălina, nicio legătură cu trupa sub 20 de ani! Foarte matură pentru vârsta ta! Interpretarea a fost excelentă şi m-am speriat puţin! Am dubii pentru că ai cântat bine, dar ceilalţi concurenţi sunt mai proaspeţi, nu au ştiinţa asta de a cânta, unii dintre ei! Acesta e este problema care mă ţine. Prea matură pentru vârsta ta!”, i-a spus Ştefan Bănică.

După ce a fiert-o în suc propriu câteva secunde, a anunţat: „Mădălina Căuş, te vreau în echipa mea!”.

Pentru că cele şase scaune erau ocupate deja, Bănică a trebuit să renunţe la cineva, iar cea eliminată a fost Antinia Simion.

Chiar dacă se află printre cei şase concurenţi ai lui Bănică, bătălia Mădălinei continuă. Din şase, vor rămâne doar trei aleşi în Galele Live ale X Factor, iar pentru a fi printre ei, Mădălina va trebui să câştige duelul cu un alt concurent la fel de bun: Florin Răduţă. Noi îi ţinem pumnii! Succes, Mădălina Căuş!

Sursa foto: Antena 1

Citit 2391 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015 15:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.