Decoraţiuni de Paşte, la Inelul de Rocadă

Decoraţiuni de Paşte, la Inelul de Rocadă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

De aproximativ două zile, se lucrează la împodobirea zonei de la Inelul de Rocadă cu ornamente luminoase de Paşte. Decoraţiuni similare au fost aduse şi în Grădina Publică şi în zona Catedralei Arhiepiscopale.

Împodobirea celor mai reprezentative zone din oraş cu ocazia sărbătorilor pascale este deja o tradiţie. Acțiunea face parte din contractul încheiat de Primăria Galați cu operatorul serviciului de iluminat public, asocierea SC Flash Lighting SRL - SC MK Illumination SRL. Contractul iniţial cu aceasta a expirat, dar a fost prelungit cu încă șase luni.

Așa cum ați putut afla din ziarul "Viața liberă", din noiembrie anul trecut este în derulare o licitație deschisă pentru atribuirea unui  nou contract de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public, care include și componenta de iluminat festiv. Valoarea estimată este de 24.626.339 de lei fără TVA, iar singurul ofertant înscris este Flash Lighting Services.

Citit 953 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 01:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro