O studentă gălăţeancă, Miss Supranational în Polonia (FOTO)

O studentă gălăţeancă, Miss Supranational în Polonia (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Încoronată Miss Supranational România 2016, Sînziana Sîrghi, studentă la Facultatea de Medicină şi Farmacie în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, ne-a reprezentat ţara în marea finală a concursului, în Polonia. Gălăţeanca de 22 de ani a intrat în Top 25 din 71 de concurente, una mai frumoasă ca alta, venite din toată lumea, şi a câştigat şi premiul special „Cea mai bună rochie de seară”. Revenită acasă, Sînziana ne-a povestit extraordinara experienţă trăită.

„Repetiţie în… pijamale”

„Concursul a fost foarte obositor. Se spune că o Miss Supranational nu doarme niciodată! Am avut foarte multe repetiţii pentru ca show-ul final să fie un succes - şi a fost! - multe filmări şi nenumărate şedinţe foto. Am rămas cu foarte multe amintiri frumoase, dar şi cu prietenii în toată lumea”, ne-a mărturisit Sînziana.

Cea mai amuzantă experienţă? „Într-o seară, după cină, toate concurentele eram foarte obosite, iar coregrafele, observând acest lucru, au decis să ne ridice moralul şi au organizat repetiţiile în pijamale. O idee extraordinară pentru că ne-am mai relaxat şi a fost o repetiţie plină de energie şi amuzament”, îşi aminteşte Sânziana.

Cea mai emoţionantă amintire a fost momentul de reculegere ţinut pentru cutremurul din Japonia şi pentru avionul prăbuşit cu întreaga echipa de fotbal braziliană Chapecoense.

Performanţe

„La concurs au participat 71 de fete din toată lumea. Probele au fost: interviul cu juriul, prezentarea costumului naţional, costum de baie şi rochie de seară. Am intrat în Top 25 şi datorită rochiei create de Silvia Alexandra Steriopol şi am câştigat şi premiul special Best Evening Gown. Planurile mele de viitor sunt să termin cu succes Medicina şi cu siguranţă va urma un nou concurs de frumuseţe, pentru că îmi place competiţia. Am învăţat foarte multe în aceste trei săptămâni petrecute în Polonia", spune gălăţeanca.

Aşa cum am mai scris, în septembrie 2012, Sînziana, elevă în clasa a XII-a (filologie – germană), a Colegiului Naţional „Al.I.Cuza”, a câştigat coroniţa de Miss Intercontinental România, în cadrul Romanian InfoFashion Festival şi ne-a reprezentat ţara la finala din Aachen, Germania. În august 2013, abia ce promovase bacalaureatul cu medie mare – 8,78, şi fusese admisă la Farmacie, Sînziana participa în finala Miss World România 2013.

Citit 9715 ori Ultima modificare Joi, 22 Decembrie 2016 17:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.