Asta la grevista, baby!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dan Şova este urmărit penal. Asta-i culmea, tineretul din ţara asta este prigonit pe toate căile... De fapt, permiteţi-mi un răgaz: Şova, la ce vrăjeală dezvoltă, pare să aibă peste şaizeci de ani. Carevasăzică, retractez.

* DNA-ul confirmă că Dănuţ, fost ministru al Transporturilor, este acuzat de abuz în serviciu. N-a omorât pe nimeni, ar putea comenta Olguţa de la Craiova, la fel cum a făcut când a aflat că Voiculescu merge zece ani în cantonament la Rahova. Bă, dacă nu abuzezi puţin în serviciu, nu te ştiu ăia de şef, trebuie să fii dur un pic, să zică subalternii că au dat de dracu’... Pariez că mulţi dintre plimbăreţi (se ştiu ei care) cam asta înţeleg prin abuzul în serviciu.

* Conform unor studii recente, cinci milioane de britanici nu au niciun prieten. În România, unii ca Dan Voiculescu au câte 2.000 de amici care se plimbă în acelaşi timp pe stradă de dragul său, dar gestul nu-i foloseşte la nimic. Păcat!

* Apropo de domnul profesor, avem o nouă declaraţie a fostei învăţătoare greviste, actualmente ditamai senatorul de România. Cristiana Anghel este dezamăgită profund de sentinţa care vineri va împlini fix o săptămână şi ameninţă că se va lega cu lanţuri de gardul Parlamentului. De când a devenit demnitar, doamna Anghel îşi permite să se lege şi cu ghiuluri, brăţări de gardul ăla... Oare se poate agăţa şi cu nişte afaceri cu statul de ograda Parlamentului?

* Radu Mazăre, primarul staţiunii Mamaia (cum, e edil-şef al Constanţei?), a fost urecheat de premierul Victor Ponta. Acesta din urmă a stabilit că „Mazăre nu trebuie să confunde defilarea din Mamaia cu exprimarea! A greşit şi o să-i spun acest lucru”. Mă rog, am dubiile mele că prim-ministrul va rămâne pe această poziţie. De ce nu l-ar fi sunat apoi, de pe un prepay, pe Răducu pentru a-l mai îmbuna? Ceva de genul: „Radule, n-o lua chiar personal, aşa, hai, iartă-mă, dar trebuia să zic şi eu ceva... Hai că n-au dat-o toate site-urile de ştiri, ăştia mai scriu şi despre Ebola...”

Citit 836 ori Ultima modificare Miercuri, 13 August 2014 16:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.