Boschetari în tocul uşii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un canal de ştiri quality a cunoscut pe pielea propriului public cum e să te iei la trântă cu negaţia. După seismul de sâmbătă seară, pe burtiera acestui post de televiziune trona următorul titlu: Toate locuinţele din Galaţi nu mai sunt alimentate cu căldură. Mi-aş dori ca eroarea să fie observată şi de nea Vasile care verifică presiunea în punctul termic şi să exclame - băăă, nimeni stă în frig!

* Dansul teluric din weekend ne-a arătat încă o dată că, fără diaspora, suntem neînsemnaţi, victime în alb. Dacă s-ar fi dezlănţuit scoarţa cu o săptămână mai devreme, faliile ar fi dat de dracu’...

* Singurul român care a cântat că aici ar vrea să-şi dea duhul, atunci când îi va veni clipa, a ratat cutremurul de 5,7 grade pe scara Richter. Ponta se afla în Emiratele Arabe Unite.

* Apropo, nu mă aşteptam ca prim-ministrul României, mândru că este înconjurat de iţari şi catrinţe, să-şi petreacă singurul concediu din an pe alt continent, acolo unde localnicii sunt adepţii altei confesiuni. Ne facem cruce numai în campanie?

* De asemenea, cel care promova unitatea familiei, ieşind şi la vot cu nevasta şi copiii, şi-a luat tălpăşiţa în Emirate doar cu Sebastian Ghiţă, nu şi cu jumătatea sa. Brusc, îmi aduc aminte de pamfletul pe versuri al lui Corneliu Vadim Tudor.

* Întrebare la Radio Erevan: boschetarii cum găsesc tocul uşii pe timpul cutremurului?

* Seismul a picat de data asta după Black Friday, astfel că românii - în majoritate moldoveni - au avut o grijă în plus: c-o mână şi-au manevrat adrenalina, iar cu cealaltă şi-au ţinut electrocasnicele, să nu li se ducă investiţia pe apa Sâmbetei.

* Miroase a răzbunare... Terra n-a mai suportat: la alegerile prezidenţiale din această lună, decedaţii lui Dragnea, din Teleorman, n-au mai putut vota ca altă dată.

* Predoiu, premierul ales al preşedintelui ales, foloseşte prost termenul fortuit. Adică îi atribuie sensul de forţat. Parcă vezi că, fiind prins în hăţişurile limbii germane (a doua limbă de la Cotroceni), a uitat româna.

Citeşte şi: Lovitura de gostat

Citit 785 ori Ultima modificare Duminică, 23 Noiembrie 2014 17:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.