Mamă, strânge Carpaţii de zăpadă!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Numărul de săptămâna asta al publicaţiei Charlie Hebdo a ajuns la un tiraj de cinci milioane. Dacă s-ar fi distribuit şi în România, multe gospodine l-ar fi luat ca să citească nişte reţete şi horoscopul la zi. Şi, musai, cum să-ţi surprinzi bărbatul în funcţie de zodie.

* Din păcate, Charlie ăsta nu are programul TV pe săptămâna în curs şi nici integrame. Gata, nu-mi mai fac abonament...

* Madam Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, a ajuns ieri la Bucureşti. Mai întâi s-a văzut cu preşedintele Iohannis şi se aude că a vorbit numai ea, apoi l-a vizitat pe premierul Ponta, unde a minţit numai el.

* Am sunat-o ieri pe mama să lase treburile casnice şi să pună mâna la treabă. Păi, Carpaţii ăştia de zăpadă cine-i strânge de pe marginea străzilor şi de pe trotuare? Ea-mi tot zicea că nu şi nu, că are alt program, că nu-i dă voie agenda şi m-am supărat. Ce-o să spună lumea când va vedea că a mai trecut o zi şi încă n-a apărut telescaunul pentru munţii de omăt urban?

* Nişte deştepţi care administrează un site în America estimează că anul acesta vom avea un cutremur baban, adică ceva peste 6,5 grade pe scara Richter. Amatorii de sânge din presa românească atât aşteptau, şi-aşa se cam răcise subiectul din Franţa - i-au sunat pe Mărmureanu şi Radulian, aceşti Pleşu şi Patapievici de la epicentru, nume care comentează mereu pe marginea seismelor, însă n-au obţinut mare lucru. Ideea este că trebuie să fim pregătiţi, să avem provizii, un fluier, o lanternă şi, probabil, o tabletă pe care să jucăm Angry Birds. Cum de ce? Ca să omorâm timpul până când vor apuca pompierii să ne extragă de sub dărâmături.

* Simona Halep, care în februarie va juca la Patinoarul din Galaţi, s-a dat lovită pentru turneul dinaintea primului Grand Slam al anului. E deja o modă pentru constănţeancă, de fapt un tertip ieftin - ca să fie odihnită la turneele mari, mimează boala pentru a le fenta pe cele programate în deschidere. Mă tem că se vor prinde mai-marii tenisului şi o vor trimite să bucătărească pe net, cu bunicuţele.

Citeşte şi: Je (suiş şi coborâş)

Citit 824 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 13:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.