Noi cu puricii, nemţii cu softul

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cursurile unui liceu din Techirghiol au fost suspendate din cauza puricilor. Ehei, vremea păduchilor pare să fi trecut, bine că măcar am scăpat de acest monopol!

* Avem, carevasăzică, dovada vie a faptului că puricii - cei din Dobrogea sunt primii din ţară, ei au luat taurul de coanre - nu mai vor să rămână neinstruiţi. Măcar douăşpe clase să facă şi ei, acolo...

* Noi cu puricii, doar suntem stat de mâna a treia, nemţii, motorul Europei, cu software-ul. Acţiunile Volkswagen s-au dus la vale cu cel puţin 20 la sută, după un scandal de tip balcanic - testele de măsurare a emisiilor poluante ale maşinilor diesel au fost puţin măsluite, or în acest caz s-ar afla cam unsprezece milioane de automobile. Unde vă duceţi, sirienilor, ce părere aveaţi despre poporul lui Angela Merkel? Tot mai bine era la noi: măcar puricii joacă o singură carte.

* S-a tras linie, iar România este obligată să ia acasă cam 6.800 de suflete venite de pe alte continente. Altfel, vom plăti o amendă de aproximativ 30 de milioane de euro... Am găsit totuşi o rezolvare: nouă, românilor, ne stă în caracter să dăm un telefon când se pune problema să scoatem inopinat bani din portofel.

* Parlamentul Belgiei a fost evacuat ieri în urma unei alerte cu bombă, fix în ziua în care liderii UE pregăteau un Consiliu European extraordinar. Prin urmare, nu-s bune gardurile ungurilor, ha? Nici alea ale slovenilor?

* Un ieşean a săpat un şanţ pentru canalizare şi a dat peste o groapă comună din Al Doilea Război Mondial. E ca şi cum ai suna-o pe Andreea Pora şi ţi-ar răspunde Monica Bellucci. Sau, ca să fiu porcin până la capăt, să te găseşti cu Fuego la o cină romantică, deşi ţi-ai dat întâlnire cu Leonardo Di Caprio.

* Pugilistul român Mihai Nistor a câştigat marţi seară titlul mondial la categoria supergrea, după ce a bătut un neamţ. Nistor e primul român care devine campion planetar la această categorie, însă ştirea adevărată este că noul lider din box nu provine din Pechea.        

Citit 924 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Septembrie 2015 14:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.