Brad cu beculeţe şi muci

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Proaspăt adus în ţară (apropo, bade, vezi ce ne-am dezvoltat de când nu ne-am mai văzut?), guru Bivolaru s-a ales deja cu o cerere de graţiere. E pe masa lui Iohannis, rămâne ca soţul doamnei Carmen să ia o decizie. Sper ca şeful statului să nu-l şi decoreze, că şi-a dat de mult mâna.

* Bogdan Olteanu a fost scos de la beci şi e plasat în arest la domiciliu. Am înţeles că din milionul ăla de euro, spart ca tot omul pe diverse porcării, şi-ar fi achiziţionat şi un aparat de aer condiţionat. Să tot faci penitenţă la 20 de grade Celsius...

* Or asta se numeşte autoflagelare? Cam aşa îşi biciuieşte Olteanu organismul: câteodată lasă aparatul pe 16 grade. Aia e răcoare, nene, nu ce se întâmplă în penitenciare, unde sunt 40 de unităţi peste zero. Bravo lui, nu oricine putea să fie viceguvernator la BNR!

* M-am săturat de încălzirea globală. Mi-aş dori un brad de Crăciun, cu tot cu beculeţe şi muci. Aşa să ne ajute Dumnezeu, altfel ne ia naiba de căldură.

* Un american a sărit de la 7.200 de metri fără paraşută şi a aterizat pe o plasă. Precizări:

1. Ăla de-o ţine pe Răduleasca monegasca e austriac.

2. Austriacul a sărit - când a făcut-o, n-are rost acum să caut data la care s-a riscat - tot fără paraşută. A venit ea după el, după aterizare. S-au cunoscut la un eveniment monden.

* Românii pleacă în continuare în haită la mare şi la munte. Strategia e clară: două zile la dus, două-trei la întors, iar la destinaţie stai o noapte, maximum două. Faci o baie, tragi ursul de urechi şi revii la domiciliu. Te-ai simţit bine în vacanţă - ai fost plecat o săptămână, nu ştiu vecinii că mai mult ai luat forma scaunului.

* Sportivii care se vor da în bărci la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro sunt sfătuiţi să ţină gura închisă. E mizerie multă în apele brazilienilor, bacterii, dejecţii, ospitalitate. Aşadar, nu poţi comenta ca la fotbal când te fură arbitrii.

Citit 576 ori Ultima modificare Duminică, 31 Iulie 2016 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.