Purtător de conjuncţii la Cotroceni

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cum ar veni, Guvernul neiubit (nici măcar liberalii nu le trimit bezele tehnocraţilor, căci din cauza lor şi-au amânat ataşarea la ciolan) ne obligă să mergem cu sania la vot. Doar Busu ne mai poate salva, cu toate că în anumite zone, alea în care ideea de viciu e nepermis de parfumată, se practică încă de prin anii ’90 turismul electoral pe bază de săniuţă.

* Altfel nu poate fi. Candidaţii trebuie să-şi adapteze oferta înainte de alegerile parlamentare - fără sacoşe, te ia viforul cu tot cu ele, şubele vor fi la putere!

* Cioloş anunţă că nu-şi va face partid şi că nici nu va îmbrăţişa vreo formaţiune politică. Mai mult, nici nu va candida la iarnă. Pe bune, nimic nu-i convine. Daciane, ce-i cu atitudinea asta de hater? Nu eşti un bun român dacă nu deţii bormaşină şi, implicit, nu-ţi construieşti propria jucărie.

* Nu mă pot abţine. Preşedintele Iohannis şi-a tras - de ca şi cum n-aş fi putut planta alt verb - un nou purtător de cuvânt. Oare îşi va angaja unul şi pentru celălalt cuvânt? Consider că soţul doamnei Carmen ar putea prinde în organigrama de la Cotroceni şi un posesor de conjuncţii, eventual de onomatopee.

* Numele celei care va căra pianul atunci când Klaus îşi va provoca măcar o tuse este Mădălina Dobrovolschi Puşcalău, fostă jurnalistă care a moderat o confruntare între primul om în stat şi Victor Ponta, în campania electorală din 2014. Puşchea pe limba preşedintelui, dacă-mi este permis un calambur.

* Brazilia a rămas fără preşedinte, madam Dilma Rousseff fiind destituită. Deci se poate, ar putea să-şi spună românul cu cele mai multe drumuri făcute sub Corcovado. Corect, este vorba despre Liviu Dragnea.

* Un heleşteu amenajat în Calafat cu 300.000 euro din fonduri europene a secat după o lună. Să fi fost din cauza monedei comunitare? Cred că e mâna Marii Britanii...        

Citit 774 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2016 16:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.