Gala Galaction a lui Nuţi

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Tocmai când se îngânau ştiucile lui Dragnea cu obleţii lui Grindeanu, a picat vestea cea mare: Nuţi va merge şase ani la pârnaie. Bine, mai există o cale de atac pentru fosta primă blondă a patriei şi nu-i obligatoriu să fie păstrată pedeapsa. Fata ar putea să dispară şi vreo zece ani.

* Abia acum înţeleg de ce doamna Udrea a ales să facă Teologia: ar fi vrut să organizeze şi Gala Galaction. Apropo, oare cât şi-ar fi tras din asta?

* Iată cum Gala Bute, organizată în 2011, va rămâne în istorie drept cumpăna doamnei din Pleşcoi şi nicidecum una dintre poveştile spuse în grabă care mai târziu aveau să-i cauzeze lui Lucian, fost campion mondial de box.

* Lenuţa afirmă că ar fi aşteptat o altă reacţie a Codruţei şi că, atunci când cele două dudui stăteau la aceeaşi masă, pleşcoianca beneficia de alt tratament din partea şefei DNA. Mai am multe de spus, a continuat ex-ministresa, şi bănuiesc că trebuie să se grăbească până când se va închide. Până când se va închide ea. În propria-i celulă.

* Gigi Becali, în megalomania-i indescriptibilă, s-a lăudat că a avut tacâmuri aurite în închisoare şi că gardienii îi măturau celula. Păi, tot să intri acolo, Leanţo, fată! Cu toate că te-ai izbi de un conflict de interese... Am văzut în trecut la televizor că mânuieşti bine mopul.

* Ieri a fost declanşat Brexitul, adică ieşirea Marii Britanii pe uşa din dos a Uniunii Europene. În aceeaşi zi, prinţul Charles se afla în bătătura lui Klaus Iohannis, la Cotroceni, pentru a fi puţin lustruit, adică decorat. Abia acum înţeleg cât de importanţi suntem în procesul de eliminare a britanicilor din UE.

* Mi-aş dori să aud o bocitoare profesionistă cum îi cântă prohodul Marii Britanii pe ultimul său drum european. Văleu, maică, era aşa de bună cu toată lumea, ajuta pe oricine, era ca un motor pentru noi toţi... Uite-o, maică, zici că doarme la plecare, acuma! Unde te duci, tu, Britaniooo, of, Britaniooo?

Citit 585 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Martie 2017 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.