Ce părere au gălăţenii despre activitatea parlamentarilor
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Ce părere au gălăţenii despre activitatea parlamentarilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai mulţi dintre gălăţeni s-au declarat nemulţumiţi de activitatea parlamentarilor. Oamenii sunt de părere că banii cheltuiţi de stat pentru demnitari nu se justifică şi că sunt o sfidare la adresa cetăţenilor obişnuiţi. Cetăţenii cred că reducerea numărului de parlamentari reprezintă cea mai bună variantă pentru scăderea cheltuielilor.

Domnul Sorin: "Este exagerat. Din câţi parlamentari avem, doar 10-15 la sută sunt eficienţi. Restul, de umplutură. Cheltuiesc banii poporului degeaba. La modul general, nu sunt mulţumit de activitatea lor. Nu mi se par justificate aceste sume. Cred că Parlamentul ar trebui să fie redus. Astfel s-ar reduce şi cheltuielile. Dar atâta timp cât ei fac legile, în nici un caz nu vor vota pentru reducerea numărului de parlamentari."

Domnul Irimescu: "Nu au destule salarii şi privilegii? Când aud de astfel de sume, mi se face rău. Am auzit că au şi maşini, au de toate. Am înţeles că numai Duster vor băieţii. Ar trebui să se revină şi asupra cheltuielilor, să fie mai mici, dar, mai ales, ar trebui să fie şi mai puţini parlamentari. Înnebunim, căci totul se plăteşte din buzunarele noastre. Nu vedeţi că de atâţia ani nu s-a făcut un pas înainte? Mergem tot înapoi. I-am votat pe unii crezând tot ce au spus în campanie, că vor realiza tot ce au promis, dar acum ne apasă cu biruri. Nu se mai poate. Vorbeam cu un frate de la ţară, care spunea că nu îşi mai permite să cultive pământul, iar ei se lăfăie la Bucureşti. Sunt dezamăgit. Este mai mult decât sfidător pentru cetăţeanul simplu."

Tudoriţa Şerban: "Nu cunosc în amănunt activitatea lor, dar sumele mi se par foarte mari. Nu cred că se justifică. Soţul meu lucrează cu 730 de lei pe lună. Discrepanţe cât toate zilele…"

Citit 691 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2013 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.