CÂINII de la padocul ECOSAL sunt hrăniţi, din iulie, de "Help Lăbuş"

CÂINII de la padocul ECOSAL sunt hrăniţi, din iulie, de "Help Lăbuş"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociaţia „Help Lăbuş” oferă hrană câinilor de la padocul Ecosal de trei luni de zile, chiar dacă Ecosal a primit bani pentru hrană şi de la Primărie.

„Ecosal ar trebui să dea explicaţii privind deconturile din Primărie cu privire la mâncarea animalelor, pe care din luna iulie o asigurăm noi, printr-o asociaţie din Austria. Ecosal ar trebui să degreveze bugetul local de vreo 400 de milioane. Facem asta pentru că vrem să ajutăm animalele, vrem să ajutăm bugetul local, să nu mai cheltuiască atât. Animalele nu erau hrănite.”, ne-a spus Corina Grigore.

Directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu, a confirmat că Asociaţia trimite mâncare din vară, mâncare care acoperă cam 80 la sută din necesarul de hrană al animalelor.

„Li s-a părut că nu reuşim să acoperim necesarul de mâncare. Acum avem prea multă mâncare. Noi trimitem o situaţie de lucrări lună de lună cu necesarul de bani. De luna trecută am cerut să ne fie scăzute cheltuielile cu 100 de milioane. Cheltuielile lunare pentru hrana animalelor era undeva la 120 de milioane. De-acum vom folosi numai 20 de milioane pentru hrană pe lună”, ne-a declarat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

Chiar dacă mâncarea via „Help Lăbuş” vine din vară, potrivit preşedintei Asociaţiei, Corina Grigore, contractul de colaborare este perfectat abia acum şi urmează să fie semnat de primarul Marius Stan. „De două luni de zile am încercat să vorbesc cu funcţionarii din Primărie şi m-au tot amânat”, a încheiat Corina Grigore.

Reamintim că, nu mai departe de săptămâna trecută, un angajat Ecosal, îngrijitor la padoc, a fost surprins de către Poliţia Locală transportând doi saci cu mâncare uscată pentru câini, de aproximativ zece kilograme fiecare, saci care fuseseră sustraşi de la adăpostul administrat de către Serviciul de Salubritate (VEZI AICI DETALII).

Acum vedem că angajatul a şi avut de unde fura, atâta timp cât mâncarea venea din două părţi.

CITEŞTE ŞI: Iubirea de MAIDANEZI/ NICIUN CÂINE adoptat la distanţă!

Citit 2857 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Octombrie 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.