Cât COSTĂ campania Ecosalului "Galaţi, oraşul teilor, nu al PET-urilor"

Cât COSTĂ campania Ecosalului "Galaţi, oraşul teilor, nu al PET-urilor"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce a fost pusă la punct campania de informare şi de conştientizare a necesităţii şi importanţei colectării separate, conducerea Serviciului Public Ecosal a aflat şi costul la care s-ar ridica toată povestea. Aşadar, potrivit directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu, pentru afişele destinate asociaţiilor de proprietari, cele 8.500 de cărţi pentru colorat care vor fi distribuite în şcoli elevilor de clasa 0 şi I, dar şi stickerele de pe coşurile de gunoi, societatea trebuie să plătească 5.800 de lei.

„În această sumă nu intră şi colantarea maşinilor de gunoi, pentru că deocamdată nu ştim suprafaţa de colantat a maşinilor. Încă nu am măsurat, dar vom pune la punct şi acest amănunt. Mesajele poate vor fi puţin cam dure, dar nu cred că vom putea convinge altfel oamenii cât este de necesară colectarea selectivă şi depozitarea gunoiului menajer în locurile special amenajate”, ne-a explicat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

Două dintre posibilele mesaje care vor fi inscripţionate pe maşinile de gunoi sunt: „Un PET aruncat la întâmplare dispare în 500 de ani, nesimţirea niciodată”, dar şi "Galaţi, oraş al teilor şi al iubirii (nu al PET-urilor aruncate şi al nesimţirii)".

Citit 1183 ori Ultima modificare Duminică, 12 Octombrie 2014 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.