Punctele de colectare selectivă DISTRUSE ar putea reapărea... GRATUIT

Punctele de colectare selectivă DISTRUSE ar putea reapărea... GRATUIT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Municipalitatea ar putea primi gratuit 170 de igluuri pentru colectare selectivă, astfel încât să fie înlocuite cele distruse de la începutul proiectului ISPA-deşeuri.

„Eco-Rom Ambalaje a arătat dorinţa de a ne furniza igluuri, prin încheierea unui parteneriat cu aceştia. Nu ne-au spus câte au disponibile, dar noi am făcut o solicitare pentru atâtea igluuri câte au fost distruse şi incendiate, astfel încât să ne completăm numărul acestora până la 660 câte aveam iniţial. Vrem să refacem numărul lor. Deocamdată aşteptăm, pentru că nu sunt în posesia lor, trebuie să le aducă din altă parte, din câte am înţeles. Acestea vor fi un pic mai scunde, pe modelul celor de la Brăila”, ne-a declarat directorul Ecosal Ionuţ Pucheanu. După cum ne-a raportat Serviciului Public Ecosal Galaţi, din 2012, din cele 660 de containere colorate destinate colectării separate, nu mai puţin de 170 au fost distruse prin incendiere.

Galaţiul nu ar fi singurul oraş care ar beneficia de livrarea unor igluuri cu titlu gratuit, din partea Eco-Rom Ambalaje, în 2012 şi Primăria Oradea a primit gratuit un număr de 650 de „clopote eco”.

Citit 993 ori Ultima modificare Duminică, 19 Octombrie 2014 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.