EXCLUSIVITATE "Viaţa liberă"/ MESAJELE CĂTRE GĂLĂŢENI ale candidaţilor Victor Ponta şi Klaus Iohannis

EXCLUSIVITATE "Viaţa liberă"/  MESAJELE CĂTRE GĂLĂŢENI ale candidaţilor Victor Ponta şi Klaus Iohannis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mesajul lui Victor Ponta pentru gălăţeni

Dragi gălăţeni,

Vă mulţumesc tuturor acelora care aţi venit la vot pe 2 noiembrie! Sunt foarte mândru pentru faptul că mulţi gălăţeni au avut încredere în proiectul meu de preşedinte şi sunt convins că, împreună, putem duce schimbarea până la capăt!

Ne aflăm în faţa unei mari provocări: turul II al alegerilor prezidenţiale, din 16 noiembrie. Urmează momentul unei alegeri decisive pentru viitorul nostru, al tuturor. După 10 ani de scandal, răul vrea să revină sub alte chipuri. Românii trebuie să aleagă între continuarea regimului Băsescu, cu toate nedreptăţile şi austeritatea pe care acesta le-a adus, şi direcţia pe care v-o propun: o Mare Unire a românilor, prin care să facem din solidaritate şi bună-înţelegere valori naţionale, construind astfel o Românie puternică, o Românie care are grijă şi de cei în nevoie, dar care sprijină şi mediul de afaceri.

Cu voia lui Dumnezeu, am reuşit să facem la guvernare multe din ce ne-am propus: am majorat pensiile şi în 2013, şi în 2014. Şi o vom face şi anul viitor. Am reîntregit salariile tăiate în 2010 de către regimul Băsescu, am crescut salariul minim şi am mărit veniturile tinerilor medici şi profesori, inclusiv celor din Galaţi.

De aceea, vă chem la vot, să susţineţi continuarea proiectului meu. Vreau să fiu un Preşedinte care să aducă dialog, unde a fost ceartă. Solidaritate, unde a fost egoism. Unitate, în loc de dezbinare.

Dragi gălăţeni, veniţi alături de mine pe 16 noiembrie, votaţi un preşedinte care uneşte! Împreună, trebuie să unim această ţară, să construim pentru viitor, pentru toţi românii în egală măsură.

Cu sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră şi cu ajutorul lui Dumnezeu, vom reuşi!

Victor Ponta


Mesajul lui Klaus Iohannis pentru gălăţeni

Dragi gălăţeni,

Vă salut cu respect şi vă mulţumesc pentru susţinerea acordată în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Am avut privilegiul ca, atât înaintea începerii campaniei electorale, cât şi în campanie, să mă întâlnesc cu mulţi dintre dumneavoastră şi pot să vă spun că de fiecare dată a fost o bucurie şi o onoare pentru mine să cunosc oameni atât de oneşti şi de determinaţi să facă tot ce le stă în putinţă să trăiască mai bine.

Vă chem alături de mine în număr şi mai mare în turul doi, pentru că pe 16 noiembrie se duce bătălia finală pentru viitorul României. După 25 de ani de la Revoluţie, avem şansa să ne desprindem de modelul de comportament politic care s-a dovedit falimentar pentru ţară şi care ne-a afectat pe toţi.

Este momentul ca forţa noastră să se unească într-o singură voinţă, aceea de a demonstra că şi în România se poate. Se poate ca statul să fie în slujba cetăţeanului, legea să fie egală pentru toţi, să existe locuri de muncă bine plătite, iar oamenii să aducă, prin munca lor, prosperitatea acestei ţări. Ca Preşedinte, vă garantez că voi impune schimbarea, pentru a trăi cu toţii într-o ţară care îşi respectă cetăţenii, în care justiţia şi dreptatea sunt fundamentele funcţionării corecte a societăţii.

Pe 16 noiembrie, fiţi alături de mine! Un singur vot poate face diferenţa între lege şi hoţie, între fapte şi vorbe, între România lucrului bine făcut şi România corupţiei.

Gălăţeni, vă chem să construim împreună România normală!

Cu încredere,

Klaus Iohannis


Notă: Mesajele celor doi candidaţi la preşedinţie au fost aranjate în ordinea de pe buletinele de vot.

Citit 2742 ori Ultima modificare Marți, 11 Noiembrie 2014 09:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.