Ce capete au „căzut” în 2014. Ce "generali" îşi va aduce PRIMARUL
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Ce capete au „căzut” în 2014. Ce "generali" îşi va aduce PRIMARUL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În 2015, Primăria va trebui să scoată la concurs posturile de director general la Direcţia de Infrastructură şi Lucrări Publice şi la Direcţia de Servicii Publice. Interimatul celor pe care primarul Marius Stan i-a numit în fruntea acestor direcţii, Marian Petre, şi, respectiv, Tincuţa Vrabie, nu poate dura decât şase luni. Nu ar fi exclus ca şi alte posturi de conducere din Primărie să fie scoase la bătaie, dacă avem în vedere spusele edilului: că are demisiile în alb ale directorilor pe masă şi îi evaluează permanent.

Primul plecat în 2014 a fost administratorul special al Apaterm, Didi Dumitru, care a solicitat eliberarea din funcţie după ce Primăria s-a delimitat de informaţiile transmise, conform cărora Galaţiul va dârdâi de frig la iarnă. Didi s-a întors în funcţia de consilier personal al primarului care a susţinut că, în calitate de administrator, acesta nu şi-a atins indicatorii de performanţă. Prin demisie a plecat şi Radu Dinu, directorul Direcţiei de Infrastructură, iar Silviu Bacalum şi-a cerut transferul din fruntea Direcţiei de Servicii Publice în postul de director executiv al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei.

În acest moment, singurii care mai ocupă posturile câştigate prin concurs sunt: directorul general al Direcţiei de Buget Finanţe, Daniel Stadoleanu şi Adrian Bucur, directorul general al Direcţiei Generale de Dezvoltare.

Citeşte şi: CE GARAJE vor fi DEMOLATE în 2015 în Galaţi

Citit 2148 ori Ultima modificare Luni, 05 Ianuarie 2015 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.