Cine va fi VICEPRIMARUL Galaţiului, după DEMISIA lui Radu Cosca

Cine va fi VICEPRIMARUL Galaţiului, după DEMISIA lui Radu Cosca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De săptămâna viitoare, Galaţiul ar putea avea un nou viceprimar, după ce, la finele anului trecut, conservatorul Radu Cosca a renunţat la această funcţie prin demisie. Pe ordinea de zi a şedinţei de joi, 29 ianuarie, a Consiliului Local se află un proiect de hotărâre privind desemnarea unui consilier local în funcţia de viceprimar.

Potrivit surselor noastre, dintre propunerile făcute, au mai rămas în picioare doar două: Eugen Găvan, din partea PC şi Vergiliu Vals, din partea UNPR. Eugen Găvan ne-a confirmat, telefonic, faptul că este una dintre persoanele propuse. De cealaltă parte, Vergiliu Vals ne-a declarat că o candidatură pentru funcţia de viceprimar ar fi o provocare interesantă pentru evoluţia sa profesională.

Rămâne însă de văzut ce vor decide negocierile de marţi şi mai ales cele din dimineaţa de joi, care preced întrunirea în şedinţă a aleşilor locali. Şi desigur, ce vor vota consilierii.

Tot la şedinţa de joi va fi completat şi locul rămas liber în Legislativul local prin plecarea lui Radu Cosca. Cel care va fi validat şi va depune jurământul de consilier local este Gheorghe Potîrniche (PSD) , în vârstă de 68 de ani, de profesie economist.

VEZI de ce a DEMISIONAT Radu Cosca.

Citit 2875 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 20:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.