POLITICĂ DE WEEKEND/ Dezamăgirile prefectului gălăţean:Unde-s primarul şi restul lumii?

POLITICĂ DE WEEKEND/ Dezamăgirile prefectului gălăţean:Unde-s primarul şi restul lumii?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu puţini sunt cei care au fost surprinşi atunci când prefectul judeţului Galaţi, Dorin Otrocol, şi-a făcut apariţia la conferinţa de lansare a proiectului european prin care trei blocuri din Ţiglina II vor beneficia de lucrări de anvelopare şi reabilitare termică pe fonduri nerambursabile.

Punctual, cum este de obicei, prefectul a fost, la rândul său uimit că, la ora la care lucrările ar fi trebuit să înceapă, nici măcar directorul direcţiei de specialitate din Primărie, Costel Hanţă, nu ajunsese, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est nu era reprezentată de nimeni şi cu atât mai puţin nu ajunsese nici primarul Marius Stan.

Deşi figura pe lista vorbitorilor, edilul nu a mai venit deloc. Aşa că prefectul nu a ratat ocazia să bată şaua ca să priceapă cine trebuie: „Sunt puţin dezamăgit de interesul pe care unii colegi îl manifestă pentru astfel de conferinţe”. Scuza că e deja a patra lansare de a unui proiect european de creştere a performanţelor energetice a unor blocuri nu a ţinut deloc...

Citit 1590 ori Ultima modificare Vineri, 23 Ianuarie 2015 21:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.