Discuţii pe tema MASTER PLANULUI, săptămâna viitoare, la Ministerul Transporturilor

Discuţii pe tema MASTER PLANULUI, săptămâna viitoare, la Ministerul Transporturilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Master Planul de Transport, strategia de infrastructură a Guvernului care s-a dovedit în multe privinţe a fi o bătaie de joc la adresa Galaţiului, va fi dezbătut, marţi, la Ministerul Transporturilor. La întâlnire vor participa şi parlamentarii membri ai Comisiilor de Transport de la Camera Deputaţilor şi Senat.

Galaţiul este reprezentat în Comisia pentru Transport şi Infrastructură a Camerei Deputaţilor de Mircea Toader, care îndeplineşte şi funcţia de vicepreşedinte al acesteia, în timp ce la Senat, în Comisia pentru Transporturi şi Energie, judeţul nostru îl are pe tecuceanul Daniel Butunoi.

Rămâne de văzut dacă parlamentarii de Galaţi se vor ţine de cuvânt şi vor reuşi să determine Guvernul să modifice strategia de infrastructură în interesul zonei noastre. PNL a anunţat că nu va susţine Master Planul dacă proiectul nu va fi modificat, însă oamenii aşteaptă mai mult de atât.

Vă reamintim că Master Planul de Transport are toate şansele să devină bomboana de pe coliva economiei gălăţene. Infrastructura de transport, condiţie minimală pentru generarea unor condiţii propice mediului de afaceri, va rămâne şi în următorii ani într-un stadiu de subdezvoltare. Niciunul dintre marile proiecte de infrastructură rutieră nu priveşte Galaţiul în exerciţiul bugetar comunitar 2014-2020, fie că e vorba de construirea unor autostrăzi sau a unor drumuri-expres. Abia după anul 2030 ni se promit investiţii în infrastructură.


CITEŞTE ŞI: ANALIZA VL/ Master Planul care ne ţine izolaţi. Cum au rămas Galaţiul şi Brăila fără pod şi fără autostrăzi!

Citit 2060 ori Ultima modificare Joi, 05 Februarie 2015 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.