Faptele de CORUPŢIE, denunţate prin telefon. În ce oraş gălăţean se întâmplă asta

Faptele de CORUPŢIE, denunţate prin telefon. În ce oraş gălăţean se întâmplă asta
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Tecuci, Daniel Ţuchel, a apelat la o metodă inedită de a promova lupta împotriva corupţiei şi de a-i responsabiliza pe funcţionarii din Primărie, dar şi pe cetăţeni. Un mash de mari dimensiuni inscripţionat „Aici ţi se cere mită? Împreună stârpim corupţia!” a fost amplasat, săptămâna aceasta, pe faţada clădirii în care funcţionează Primăria.

Tecucenii au la dispoziţie un număr de telefon, cu apel gratuit, la care pot denunţa, la orice oră, fapte de corupţie. „Am dorit o campanie de conştientizare în rândul populaţiei. Nu funcţionarii sunt cei care iniţiază luarea de mită, de multe ori, ci chiar cetăţenii. Când un funcţionar va fi tentat să primească o „atenţie”, se va gândi de mai multe ori”, ne-a declarat Daniel Ţuchel.

Numărul de telefon pus la dispoziţie oamenilor pentru a semnala astfel de fapte este 0800 806 806. „Numărul aparţine Ministerului de Interne. Apelul este gratuit, iar anonimatul persoanelor care semnalează diverse fapte este păstrat”, a afirmat edilul-şef.


CITEŞTE ŞI: Procurorii DNA au dat iama în instituţii/ Vânătoarea de CORUPŢI a trecut şi pe la Galaţi (FOTO)

Citit 2194 ori Ultima modificare Marți, 17 Februarie 2015 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.