Ce spune liderul PLR Galaţi despre fuziunea cu PC
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Ce spune liderul PLR Galaţi despre fuziunea cu PC
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consilierul local Cristian Dima, preşedintele Partidului Liberal Reformator Galaţi, ne-a declarat că nu este tocmai încântat de ideea fuziunii PLR-PC, făcând referire strict la planul local, însă a precizat că nu respinge, totuşi, această idee.

„Mi-e greu să mă pronunţ asupra fuziunii. În orice partid există şi oameni cu care poţi găsi un limbaj comun, precum şi oameni cu care nu o poţi face. Nicio formaţiune politică nu are doar oameni buni sau oameni răi. Nu este nimic hotărât, deocamdată. Poate fi fuziune, dar poate fi şi alianţă. Rămâne ca fiecare partid să analizeze avantajele unui astfel de proiect politic”, ne-a declarat Cristian Dima, care a amintit că Partidul Liberal a mai avut parteneriate politice cu PC, de-a lungul timpului, iar la nivel naţional o construcţie de acest tip ar putea fi benefică.

Călin Popescu Tăriceanu, liderul naţional al PLR, a afirmat, marţi, că pe marginea acestui subiect au existat mai multe discuţii, dar nu negocieri, şi că la nivelul PLR „există o totală deschidere pentru realizarea unei construcţii politice care să contureze a treia forţă politică majoră pe scena politică românească. Din ceea ce ştiu există şi la PC dorinţa de a analiza această formulă. Suntem într-o fază preliminară”.

Pe surse, însă, s-a vehiculat că s-a stabilit deja o comisie de negociere pentru fuziunea cu PLR, din care vor face parte Daniel Constantin, Mircea Baniaş, Vasile Nistor, Daniel Florea, dar şi parlamentarii gălăţeni Bogdan Ciucă şi Eugen Durbacă.

Citit 1870 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Martie 2015 16:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.