PRIMARUL Marius Stan, în ședință la Prefectură. Se discută despre SITUAŢIA CRITICĂ din municipiul Galați privind LIPSA APEI CALDE

PRIMARUL Marius Stan, în ședință la Prefectură. Se discută despre SITUAŢIA CRITICĂ din municipiul Galați privind LIPSA APEI CALDE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest moment, la Prefectură, se află în desfășurare o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, cu ușile închise, la care participă și primarul Marius Stan. Conform informațiilor noastre, edilul-șef face o informare cu privire la situația critică din municipiul Galați, din cauza lipsei apei calde.

Primarul Marius Stan și city managerul Aurel Vlaicu au fost, joi, la București, la Ministerul Energiei, pentru o nouă rundă de discuții pe tema termoficării în municipiul Galați. Miercuri, edilul-șef a spus că urma să propună preluarea Electrocentrale Galaţi de către municipalitate, cu ştergerea tuturor datoriilor către Romgaz, lucru posibil prin adoptarea unei hotărâri de guvern, conform acestuia.

Până la această oră, Marius Stan nu a anunțat oficial ce soluții a avansat reprezentanților Ministerului Energiei și care a fost reacția acestora.

Vom reveni cu amănunte.


 

Citit 3747 ori Ultima modificare Vineri, 03 Aprilie 2015 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.