La Gospodărire Urbană: Comunicarea, CENZURATĂ de preşedintele CA

La Gospodărire Urbană: Comunicarea, CENZURATĂ de preşedintele CA
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Pe 7 mai 2014, Biroul de Presă al Primăriei Galaţi informa că "Întreprinderea de Gospodărire Urbană Galați (fostul ADP) are, de săptămâna aceasta (4-8 mai 2014 - n.r.), purtător de cuvânt", iar pentru orice informaţie legată de activitatea instituţiei să fie contactată Daniela Stroia.

Ni s-au oferit numere de contact, atât de la birou, cât şi un număr de telefon mobil. Până acum câteva săptămâni, Daniela Stroia şi-a făcut treaba şi la orice solicitare, pe cât posibil, a încercat să furnizeze informaţiile cerute.

Ei, bine, din 25 ianuarie 2016, noul preşedinte al CA este Ecaterina Şerban. Toate bune şi frumoase, însă, problema este că Ecaterina Şerban vrea să fie singurul comunicator din partea societăţii. Ba, potrivit acesteia, nici nu există în organigrama Gospodărire Urbană funcţia de purtător de cuvânt.

Astfel, preşedintele CA vrea să instituie un monopol pe comunicare, ceea ce nu ar reprezenta vreo problemă, dacă ne-ar şi răspunde la întrebări, ori preşedinta CA nu o face. De cele mai multe ori, dumneaei nu ne-a putut răspunde întrebărilor, pentru că era la serviciu (este consilier juridic şi administrator la SC Electric Systems şi asociat la firma de pază SC Exigent SRL), nu la sediul Gospodărire Urbană, sau avea probleme de natură personală. Sau dacă dă curs vreunei solicitări din partea noastră, are grijă să ne răspundă extrem de evaziv, neţinând cont practic de întrebările noastre, pe care nu le tratează punctual.

Citit 2395 ori Ultima modificare Marți, 01 Martie 2016 00:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.