CADOU de la primarul Galațiului pentru MIRI. În ce constă darul

CADOU de la primarul Galațiului pentru MIRI. În ce constă darul
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Dacă mirii de aur ai Galaţiului sunt premiaţi, de câţiva ani încoace, cu diplome şi cecuri de 500 de lei, cei care abia păşesc pragul căsniciei vor avea şi ei parte de surprize. Primăria municipiului Galaţi achiziţionează plachete personalizate (200 de bucăţi) care vor fi oferite de către primarul oraşului, Ionuţ Pucheanu, tinerilor ce se vor căsători până la finele anului.

Referatul de necesitate al acestei achiziţii directe porneşte de la ideea că familia reprezintă „stâlpul de bază al societăţii” şi aminteşte că, printre atribuţiile pe care le are, primarul este şi ofiţer al stării civile.

Plachetele dorite trebuie să fie tip mapă din catifea vişinie, cu deschidere dublă şi margini metalice aurii, cu sigla Primăriei pe copertă. Interiorul trebuie să fie personalizaţi astfel: pe prima pagină o icoană cu Maica Domnului, iar pe a doua pagină, o placă aurie gravată cu mesajul primarului pentru tinerii căsătoriţi. Valoarea estimată a unei plachete este de 65 de lei fără TVA, ajungând ca valoarea totală estimată a contractului să fie de 13.000 de lei (fără TVA). Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Citit 17400 ori Ultima modificare Joi, 08 Septembrie 2016 00:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.