Echipamente medicale noi, la spitalul din Tecuci

Echipamente medicale noi, la spitalul din Tecuci
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Galaţi, Costel Fotea, a anunţat achiziţionarea de echipamente medicale noi pentru Spitalul Municipal "Anton Cincu" din Tecuci, valoarea investiţiei depăşind 2,8 milioane de lei.

"Recent, au ajuns aproape 50 de echipamente medicale noi (electrocardiografe, trusă endoscopie digestivă, injectomate). În cel mai scurt timp, vor ajunge şi alte 25 de echipamente moderne (aparat de sterilizare, ecografe, videolaringoscop, aspiratoare secreţii, roboţi de sterilizare şi purificare a aerului şi concentratoare de oxigen)", a anunţat Costel Fotea, pe Facebook.

Potrivit acestuia, echipamentele sunt destinate secţiilor de medicină internă, cardiologie, chirurgie, terapie intensivă, ortopedie, gastroenterologie, pediatrie şi obstetrică-ginecologie. "Mai mult, a fost achiziţionată aparatură medicală şi pentru laboratorul de analize medicale, blocul operator şi compartimentul de primiri urgenţe. Valoarea acestei investiţii, realizată cu ajutorul fondurilor europene atrase de CJ Galaţi este de aproximativ 2,8 milioane de lei", a mai transmis Fotea.

Citit 1422 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Noiembrie 2023 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.