Școala din Vânători va primi mobilier și materiale didactice

Școala din Vânători va primi mobilier și materiale didactice
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Proiectul de dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale din Vânători a intrat în licitație, ne-a informat primarul Costel Manolachi. Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Reziliență și Redresare (PNRR), componenta Educație.

Proiectul urmărește digitalizarea școlii din Vânători şi dotarea sălilor de clasă, laboratoarelor și cabinetelor cu mobilier nou și materiale didactice. Valoarea totală a contractului este de aproape 625.000 de lei, din care valoarea eligibilă se ridică la 525.000 de lei. Data finalizării proiectului este 31 decembrie 2024.

Un alt proiect important pentru care se încearcă obținerea finanțării vizează asfaltarea a 18 kilometri de drumuri interioare în satele Vânători și Odaia Manolache.

Citit 1435 ori Ultima modificare Luni, 29 Aprilie 2024 20:10

2 comentarii

  • postat de Asfalt asteptat
    Luni, 29 Aprilie 2024 09:59
    213.233.108.***
    Promisiuni electorale! Trebuia gasita finantare de cand a inceput asfaltarea la Vanatori si Sat Costi!
    0
    1
  • postat de Un satean de bine
    Luni, 29 Aprilie 2024 07:14
    89.136.4.***
    Sa speram (cum altfel in prag de alegeri)! Important este sa SE GASEASCA finantare pentru asfaltare!
    0
    3

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro