Asfaltare reluată la Fârțănești și Viile

Asfaltare reluată la Fârțănești și Viile
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În comuna Fârțănești s-au reluat lucrările la proiectul de modernizare a străzilor, pe o lungime de 3,5 kilometri, în valoare de aproape 2,8 milioane de lei, fără TVA. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții "Anghel Saligny".

"Lucrările începute anul trecut au fost oprite pe timpul iernii, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Ele s-au reluat și, la acest moment, primul strat de asfalt este deja turnat, s-au amenajat rigolele de scurgere a apelor pluviale și podețele prevăzute în proiect, urmând să fie turnat stratul de uzură", ne-a declarat primarul Adrian Filote.

Un alt proiect la care se lucrează în prezent este realizarea documentației tehnice pentru amenajarea unui parc în satul Viile.

Citit 1339 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:11

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Un satean de bine
    Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:18
    89.136.4.***
    Doar Odaia Manolache este lasata de izbeliste cu strazile neasfaltate.
    0
    5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro