Primii beneficiari ai „Băncii pentru Alimente”

Primii beneficiari ai „Băncii pentru Alimente”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Organizatorii campaniei, Societatea Naţională a Crucii Roşii, în parteneriat cu reţeaua de supermarketuri Real, ne aşteaptă să donăm în continuare pentru semenii noştri *

În ultimele zile, gălăţenii n-au ocolit punctele de colectare amenajate în supermarketul Real, în vederea ajutorării gălăţenilor nevoiaşi, prin proiectul desfăşurat de Crucea Roşie şi intitulat Banca pentru Alimente. Per total, s-a colectat circa o tonă de alimente de bază.

„Vineri  am  făcut şi primele donaţii. Este vorba despre 216 kilograme de alimente de bază (zahăr, făină, ulei, mălai, conserve) care au ajuns la 19 familii gălăţene monoparentale, cu mulţi copii sau ai căror membrii au venituri mici şi probleme grave de sănătate”, a precizat directorul filialei gălăţene a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Gheorghiţă Hogea.

„Voluntarii noştri, dintre care îi amintim, în mod special, pe Ioan Florin,  Ursache Paul, Ilie Andrei şi Stanciu Ioana, au distribuit alimentele şi unor persoane în etate sau foarte bolnave, ale căror poveşti de viaţă sunt într-adevăr cutremurătoare”, a mai spus directorul  Crucii Roşii Galaţi.

„Mulţumim în mod deosebit gălăţenilor care au donat ˝Băncii pentru Alimente˝. Îi aşteptăm să ne fie în continuare alături, dat fiind că acest proiect va continua până după sărbătorile de iarnă”, a conchis Gheorghiţă Hogea.

Citit 1682 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.