Analize medicale, în noiembrie sau decembrie

Analize medicale, în noiembrie sau decembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zece laboratoare de analize medicale se află în acest moment în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Galaţi, potrivit informaţiilor obţinute de pe siteul instituţiei citate. Acestea sunt centrele la care trebuie să mergeţi pentru a beneficia de gratuitate în cazul unora dintre analizele recomandate de medicul dumneavoastră. Evident, trebuie să vă faceţi o porgramare şi să aşteptaţi. Cât de mult, am aflat ieri, pentru dumneavoastră.

Programare pentru luna care vine…

„Facem programări pentru jumătate lunii noimebrie. Este, însă, o situaţie specială pentru că nu au fost formulare la cabinetele medicilor de familie. De obicei programăm analizele cu circa două luni înainte », ne-a declarat un reprezentant al  SC Real Medical SRL.

La SC Danubius Medical am aflat că programările se fac de pe o lună pe alta. Astfel, veţi fi programaţi în noimebrie în limita fondurilor disponibile. În momentul în care acestea se vor termina, încep programările pentru ultima luna din an.

La Centrul Medical Sanavita şi la SC Vital Med SRL veţi fi, de asemenea, programaţi pentru analize în luna noiembrie.

… sau pentru decembrie

Reprezentatul Expert Med Irina ne-a informat că deja s-au terminat programările pentru luna noimebrie şi că pe data de 25 a lunii viitoare se vor face programări pentru decembrie.  Potrivit informaţiilor pe care le-am obţinut telefonic din partea SC Medicotest SRL, pe 1 noimebrie vor începe programările pacienţilor pentru analize care se vor efectua începând cu 1 decembrie, laacest laborator. Şi tot pentru decembrie puteţi obţine programare la SC Protest Medical.

Termenul standard: zece zile lucrătoare

"Din momentul în care pacientul a primit trimiterea, trebuie să meargă, în termen de 10 zile lucrătoare, la un laborator de analize. Dacă fondurile laboratorului pentru luna respectivă s-au terminat, pacientul va fi reprogramat pentru primele zile ale lunii următoare, ne-a informat reprezentantul laboratorului SC Origani SRL.

Citit 2137 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2011 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.