Calorifere gălăţenilor încep să se răcească

Calorifere gălăţenilor încep să se răcească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi SC Apaterm Galaţi nu a decis oprirea căldurii în oraş, o treime din blocurile racordate la sistemul centralizat deja are calorifere reci. Vorbim despre circa 25.700 de apartamente din totalul celor 80.000, racordate la sistemul centralizat şi aflate în toate zonele oraşului - Centru, Port, Ţiglina I, Micro 16, 17, 18, 20, 21  etc.

Ciudat pentru situaţia actuală este faptul că încă nu s-au întrunit condiţiile legale pentru sistarea agentului termic în tot oraşul: înregistrarea, timp de trei zile consecutiv a unei temperaturi medii de peste 10 grade Celsius, în intervalul orar 18.00-6.00.   

Aşadar, dacă locuiţi într-un apartament în care caloriferul este deja rece, nu vă grăbiţi să înjuraţi Apatermul, ci mai înainte verificaţi dacă nu cumva oprirea căldurii se datorează excesului de zel al administratorului.

"În prezent, din totalul de 118 puncte termice, 38 sunt închise ca urmare a solicitărilor făcute de asociaţii. Cererea trebuie să aibă acceptul majorităţii locatarilor", spune directorul tehnic al Apaterm, Mircea Ispas, adăugând că sunt şi cazuri în care unii locatari închid abuziv vanele.

Citit 2185 ori Ultima modificare Marți, 03 Aprilie 2012 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.