Două motive pentru care Pâslaru e tot cu noi, legând un stâlp de altul

Două motive pentru care Pâslaru e tot cu noi, legând un stâlp de altul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai probabil dintr-o teamă acută de singurătate lăuntrică, dublată de izolare socială, deputatul Florin Pâslaru a ales să mai fie încă patru ani „aproape de oameni, împreună cu ei”. Ca să demonstreze că nu s-a jucat cu vorbele în campania electorală din toamnă, în care a candidat pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 6, Pâslaru şi-a lăsat un banner electoral să fâlfâie în bătaia vântului şi a ploii de februarie, între doi stâlpi, pe strada Armata Poporului din Mazepa 2. Noi am găsit cel puţin două motive care au stat la baza acestei decizii.

Dacă pozele-ar vorbi...

Prima explicaţie ar fi că, deputat fiind, e şi normal să te gândeşti la cei care te-au votat şi să nu-i laşi nici pe ei ca pe nişte fii ai ploii, câtă vreme eşti plecat la Bucureşti. Măcar o poză color cu tine să le umple vieţile alegătorilor! Iar dacă fotografia e însoţită şi de vreo câteva vorbe de duh, despre apropiere şi împreunare politică, atunci leacul pentru dorul greu de ostoit al alegătorilor are şanse cu atât mai mari să îşi facă efectul. Ochii care nu se văd se uită, iar într-un asemenea caz n-am mai fi nici aproape, nici împreună cu deputatul din Colegiul 6!

Aşa că bannerul va lega, în continuare, un stâlp de electricitate de altul, în interes public!

Fotoliul din odaia bicamerală e aievea

După câte necazuri a întâmpinat până să i se accepte candidatura la Parlament, lui Florin Pâslaru s-ar putea să nu-i vină încă să creadă: nu numai că i s-a permis să candideze, dar a fost şi ales! În afara indemnizaţiei lunare de parlamentar şi a drumurilor săptămânale la Bucureşti, încă o dovadă că toate s-au petrecut aievea - cum ar fi bannerul din campanie, cu propria poza - este bine-venită.

Un locatar de la etajul trei, din zonă, ne-a mărturisit, sub protecţia anonimatului, că l-a văzut pe deputat parcând în apropierea stâlpilor şi privind spre banner cu ochi împăienjeniţi. În timp ce alesul din colegiul 6 bătea cu degete ritmul pe volanul limuzinei sale, prin geamul deschis al portierei răsuna, de ore bune, o melodie mai veche a regretatului star pop Michael Jackson: „You are not alone, I am here with you…”

Citit 822 ori Ultima modificare Vineri, 08 Februarie 2013 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.