Nicolae Bacalbaşa îşi pocneşte legal angajaţii
Foto: Promisiunea lui Bacalbaşa în plenul CJ: "În finală vreau să îl bat pe Dragnea. Jap o stângă, jap o dreaptă şi l-am pus la pământ!"

Nicolae Bacalbaşa îşi pocneşte legal angajaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Află ce s-a mai întâmplat nou în Galaţi în ultimele zile * Supărat că a ratat două episoade din Suleyman Magnificul, Bacalbaşa a răbufnit în CJ: bate pe toată lumea ca să se antreneze pentru K1 Funcţionari * Consilierii locali PSD, supăraţi pe Marius Stan că nu le-a deszăpezit trotuarele pe care îşi parchează limuzinele


Calificat în finala K1 Funcţionari, Bacalbaşa-Spiderman se antrenează cu angajaţi CJ

Preşedintele CJ Galaţi, Spiderman, poreclit Nicolae Bacalbaşa, şi-a obligat angajaţii din subordine să îl ajute la antrenamentele pe care le face pentru finala K1 Funcţionari România. Astfel, Bacalbaşa-Spiderman ia la pumni zilnic câte un funcţionar, numai că angajaţii săi nu au voie, prin contract, să dea şi ei, ca să nu îi strice imaginea preşedintelui CJ. În plus, s-ar părea că Bacalbaşa vrea să se prezinte neşifonat la campionatul naţional de K1 Funcţionari, unde îl aşteaptă competitori serioşi, precum Sorin Frunzăverde, Marian Oprişan, Liviu Dragnea sau Cristian Adomniţei. Funcţionarii participanţi la şedinţele de pregătire afirmă că schema pe care o exersează îndelung Bacalbaşa este 69. Numărul schemei nu vine, însă, din cărţile erotice, pe care Spiderman nu le mai consultă de ceva vreme, ci de la numărul de ani împliniţi chiar vineri. Gurile rele susţin că nevoia de bătaie a apărut la Bacalbaşa după ce a ratat două episoade consecutiv din celebrul serial Suleyman Magnificul. La mulţi ani, domnule preşedinte Spiderman!

De Florii, Marius Satan vrea Highway to Hell, dar se opune duhovnicul său, care cere Stairway to Heaven

Dispută în administraţia gălăţeană pe tema formaţiilor care să concerteze la Sărbătoarea Scrumbiei. Astfel, primarul Marius Satan vrea nepărat să aducă la Galaţi o formaţie "gen" AC/DC sau măcar un cântăreţ "gen" Chris Rhea. Din păcate pentru iubitorii de muzică rock, se pare că niciuna dintre cele două variante nu va rămâne în picioare, din cauză că se opune chiar duhovnicul său, care slujeşte la o biserică din oraş. E drept, nici varianta de rezervă nu e chiar de lepădat. "Cum să concerteze în parohia noastră nişte oameni care cântă «Highway to Hell» sau «Road to Hell»? Uite, nu ar fi mai bine să-i aducem pe creştinii ăia de la Led Zeppelin? Ce? O formaţie gen Led Zep nu e bună? Facem o reunire istorică la Galaţi, că tare mi-a mai plăcut bucata aia «Stairway to Heaven»", l-a îmbunat duhovnicul pe Marius Satan.

Ca să-l scoată pe Ion Ionescu la deszăpezire, Baba Dochia a comandat cojoace Armani

Pentru că şeful Ecosal, Ion Ionescu, nu vrea nici în ruptul capului să scoată în stradă utilajele de deszăpezire după 1 martie, Baba Dochia a făcut comandă specială la Londra de două cojoace Armani, pe care să le scuture în Galaţi. Chiar şi aşa, Ion Ionescu a ieşit cu greu luni şi marţi pe străzile din Galaţi ca să culeagă tivuri, manşete, gulere şi buzunare de cojoc Armani, în ideea că lumea oricum îl înjură pe Marius Stan, nicidecum pe Ionescu-Ecosal. Asta din cauză că, după cum am aflat pe surse, şeful salubrităţii gălăţene este încă la cuţite cu primarul Galaţiului, din cauză că acesta nu vrea să îi dea salariu ecologic, adică eco-sal. Pentru cei care nu ştiu, un salariu ecologic înseamnă doar bancnote verzi.

De când au rămas fără abonamente, pensionarii nu mai stau pe scaune, ci fac grămezi lângă compostor

Decizia primăriei de a înlocui abonamentele gratuite pentru pensionari are şi o consecinţă fastă pentru cei care circulă cu Transurb. Astfel, toate scaunele din autobuze sunt goale; în schimb, e aglomeraţie mare lângă compostoarele cu bilete. Pensionarii stau ciucur lângă aparate ca să composteze biletele imediat ce se anunţă prezenţa hingherilor în staţie. Potrivit unor informaţii oferite de şoferii de pe autobuze, pensionarii s-au organizat în aşa fel încât unul singur dintre ei compostează şi se aşează strategic în faţă, lângă şofer, ca să aibă vizibilitate la staţie. Imediat ce apar la orizont hingherii, pensionarul-călăuză strigă peste umăr: "Şase, băăăă, hingherii!!!". Moment în care toţi călătorii îşi compostează biletele. Potrivit unei statistici întocmite de Alianţa Proteza Veselă, prin această metodă, cele 30 de bilete gratuite pe care le primesc în fiecare lună le ajung pensionarilor pentru 130-140 de călătorii.

Motivul ascuns pentru care consilierii locali PSD au întors armele împotriva lui Stan

Adevăratul motiv pentru care consilierii locali ai PSD se vor opune oricărui proiect al lui Marius Stan nu are nicio legătură cu faptul că primarul s-ar fi luat de şefii de instituţii publice din fieful social-democraţilor. Nici schimbarea lui Gâscă de la Poliţia Locală, nici hârjoneala cu Ionescu de la Ecosal nu au vreo legătură cu iminentul conflict dintre PSD şi Marius Stan. Motivul este mult mai simplu: Stan nu le-a deszăpezit trotuarul din faţa Prefecturii, acolo unde mahării PSD îşi parchează maşinile când vin la şedinţe. "A dat cu sare pe străzile principale, au trecut maşinile şi pe Domnească. Cât era să bage o lamă şi pe trotuarul din faţa Prefecturii? Uite, din cauza lui, am fost nevoiţi să ne ducem limuzinele în parcarea din lateralul clădirii. Ne-a luat vreo două minute apoi să ajungem în Prefectură şi ne-am udat pe pantofiori", n-a declarat, sub protecţia anonimatului, un consilier local PSD.

Marius Stan recunoaşte: Reconstrucţia Bursei de Carton va dura cam cât cea a Sălii Sporturilor

Construcţia din carton presat de pe platoul de la Mc Donald's, replica după fosta Bursă de Mărfuri din Galaţiul de altădată, va fi refăcută în cel puţin tot atâţia ani ca şi Sala Sporturilor, aflată în imediata vecinătate. Primăria vrea ca reconstrucţia importantului edificiu arhitectonic, dărâmat de furtuna din urmă cu câteva zile, să fie făcută ca la carte. "Trebuie mai întâi un studiu de fezabilitate, apoi vom face licitaţie. Vor fi primiţi numai constructorii cu vechime, numai cei care au demonstrat că sunt serioşi. Facem toţi paşii ca la carte, dar sperăm ca în 10, 20 de ani un muncitor să bată trei cuie ca să pună peretele căzut înapoi. Nu ne putem permite niciun pas greşit, până la urmă această clădire este un simbol al Noului Galaţi", a spus Stan.

Soluţie ieftină pentru Galaţi: Tunelul pe sub Dunăre ar putea fi construit de cârtiţele din PSD

Autorităţile locale şi judeţene din Galaţi iau în calcul o soluţie foarte ieftină pentru construcţia tunelului pe sub Dunăre. Astfel, potrivit unor surse din Primărie, edilii locali intenţionează să apeleze la cârtiţele din PSD, care au o experienţă de zeci de ani la săpat. "Dacă reuşim să luăm măcar zece cârtiţe din PSD le folosim şi la votul în CL, şi la tunelul pe sub Dunăre. În timpul zilei votează pentru noi, noaptea lucrează la tunel", s-a destăinuit Marius Stan unor apropiaţi. Primarul este decis să apeleze la cârtiţe pesediste din două motive: sunt mult mai uşor de luat şi sunt extrem de eficiente în activitatea de săpat. Varianta pesediştilor pentru tunelul pe sub Dunăre diferă esenţial. Astfel, s-a vehiculat soluţia concesionării tunelului feroviar de la Fileşti lui Florin Pâslaru, care, prin diverse inginerii ştiute numai de el, ar fi urmat să îl facă să dispară din locul său şi să apară exact sub Dunăre.

Primarul vrea să îi vândă lui Adamescu şi echipa de Solitaire

Echipa "Draw three" a funcţionarilor din Primăria Municipiului Galaţi, participantă în sezonul trecut în Liga Campionilor la Solitaire, este pe cale să fie vândută omului de afaceri Dan Adamescu. După ce echipa a câştigat Campionatul Naţional de Solitaire, Marius Stan pare hotărât să îi vândă lui Adamescu încă o vistierie de 10 milioane de euro, pe modelul Oţelul Galaţi. De data aceasta, contractul urmează să fie mult mai ferm, urmând să cuprindă explicit o clauză de vânzare mai departe către Radu Călin. Echipa de Solitaire a Primăriei este campioană naţională în sezonul 2010-2011, meciul decisiv pentru titlu fiind câştigat cu 2-1 în faţa echipei Primăriei Timişoara.

Ca să nu se umple stadionul cu stelişti, intrarea la meciul de luni va fi permisă numai celor cu IQ peste 20

Clubul Oţelul Galaţi a luat decizia ca intrarea pe stadion la meciul cu Steaua să fie permisă numai celor care pot dovedi că au un coeficient de inteligenţă peste 20, astfel încât în tribune să nu ajungă niciun stelist. "Este o măsură care nu discriminează pe nimeni. La intrare vor fi puse întrebări de genul «cât face 1+1?» şi vom tria astfel spectatorii. Dacă vor rămâne pe dinafară doar stelişti, asta e", a declarat Narcis Răducan. La auzul acestei ştiri, steliştii din Galaţi au hotărât să se strângă în grupuri de câte 20 ca să poată să intre măcar câte unul pe stadion.

Măsuri speciale pentru meciul cu Steaua: turnicheţii de la peluza oaspeţilor, înlocuiţi cu o strungă

Clubul Oţelul Galaţi va repune în funcţie turnicheţii de la intrarea pe stadion odată cu meciul de luni cu Steaua Bucureşti, dar va instala şi o strungă special pentru accesul galeriei oaspete. "Pentru oameni vom avea turnicheţii, în timp ce intrarea oilor se va face prin strungă. Dacă simt nevoia, inclusiv unii reprezentanţi mass-media pot alege această poartă de acces, chiar dacă lucrează la instituţii de presă din Galaţi", a declarat Narcis Răducan, preşedintele Oţelului.

Disperare în Cudalbi: gerul de săptămâna asta a prins prunii înfloriţi

Locuitorii din Cudalbi sunt pur şi simplu cu moralul la pământ după ce producţia de prune de anul acesta ar putea fi compromisă de gerul de la începutul săptămânii. "Prunii erau înfloriţi şi, după calculele mele, producţia de rachiu va scădea anul acesta cam cu 80 la sută. Parcă suntem blestemaţi", a declarat un cercetător din Cudalbi.

Alertă la Măstăcani: copii prinşi în timp ce se uitau la Winnie the Pooh

Autorităţile locale din Măstăcani sunt în alertă de gradul zero după ce doi copii au fost prinşi de părinţi în timp ce se uitau la desene animate non-violente. "Măstăcănenii, inclusiv copiii, nu se uită decât la filme cu sânge şi scandaluri. Da, se mai admite un desen animat, dar numai dacă prezintă cel puţin o decapitare", a declarat secretarul comunei.


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4672 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2013 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.