Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cât COSTĂ VACANŢA în staţiunile Neptun şi Jupiter

Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cât COSTĂ VACANŢA în staţiunile Neptun şi Jupiter
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum suntem în plin sezon estival, continuăm campania „Eu vara nu dorm”, relaxaţi la soare. Unde? În staţiunile Neptun şi Jupiter, din sudul litoralului, unde tarifele de cazare sunt mai mari decât în zona de nord.

Neptun - cazare modestă sau de patru stele

Dacă plecaţi în vacanţă în staţiunea Neptun, conform site-ului www.turistinfo.ro, găsiţi peste 50 de oferte de cazare pe internet. Cea mai ieftină cameră costă 90 de lei, în apartamentul decomandat „Ştefania”, ce are, în total, trei camere şi două balcoane. Preţul de închiriere la cheie ajunge la 270 de lei. La Hotelul „Tineret”, amplasat în centrul staţiunii, camera dublă costă 110 lei în timpul săptămânii, şi 120 de lei în weekend, iar apartamentul cu două camere 170 sau 190 de lei, în funcţie de zilele în care mergeţi în concediu. Tot în centru, găsiţi şi Hotelul „Proton”, „locaţia ideală pentru un concediu relaxant deoarece aşezarea sa îmbină perfect freamătul şi agitaţia staţiunii cu liniştea şi ambientul plăcut”, după cum se prezintă proprietarii hotelului pe internet. Aici, şederea într-o cameră dublă nu este mai mică de 120 de lei.

CITEŞTE ŞI: Campania VL „Eu vara nu dorm”/ Cât vă COSTĂ vacanţa în zona Bran-Moieciu

O altă alternativă de cazare ar fi închirierea apartamentului cu două camere „Paula”, cu 180 lei, de luni până vineri, şi 210 lei, la sfârşitul săptămânii. Pensiunea „Soarelui” îşi aşteaptă turiştii cu următoarele tarife: camera dublă - între 200 şi 260 de lei, în funcţie de condiţiile oferite, apartamentul cu două camere - 420 de lei. Pentru cei pasionaţi de plimbări, atât pe mare cât şi pe uscat, gazdele oferă o croazieră pe velierul „Esperanta” sau o plimbare cu biciclete tip quadracycle. De asemenea, asigură şi transportul de la gară sau autogară către pensiune şi viceversa. Cei care vor condiţii de patru stele, pot să-şi rezerve cazare, cu 800 de lei, într-un apartament cu două camere, la Vila „8”, situată pe faleza staţiunii Neptun, de unde se poate coborî pe plajă direct din curtea vilei. Apartamentul are salon, terasă, baie şi bucătărie complet echipată.

Jupiter - între 100 şi 320 de lei

Complexul turistic „Curacao Summer”, situat pe marginea Lacului Tismana şi la doar doi metri de plaja Jupiter, stă la dispoziţia turiştilor, cu cinci camere duble matrimoniale, fiecare la preţul de 100 de lei pe zi. Cu 20 de lei în plus, puteţi dormi la Pensiunea „Ina Holiday”, tot într-o cameră dublă. Proprietarii Vilei „Casa Anda”, din incinta Satului de vacanţă Zodiac din staţiunea Jupiter, au stabilit un preţ de 125 pe zi pentru camera dublă. În centrul staţiunii, la Hotelul „Camelia”, camera dublă costă 130 sau 140 de lei, iar la Hotelul „Violeta”, aflat aproape de plajă, camera dublă este 150 de lei. Casa „Larisa”, de trei stele, oferă turiştilor tot confortul pentru o vacanţă reuşită, dar şi preţurile sunt pe măsură: cazarea într-o cameră dublă este 150 de lei. Cele mai piperate preţuri sunt la Vila „Club Elodie”, unde camera dublă costă 198 de lei în timpul săptămânii şi 218 lei în weekend, iar apartamentul cu două camere costă 298 de lei, de luni până vineri, şi 328 de lei, la sfârşitul săptămânii. În tarifele de cazare sunt incluse: cazare, mic dejun, internet, acces piscină, loc de joacă, sală fitness, ping-pong, trambulină şi grătar.

Cum ajungem la destinaţie

Până la mare, drumul parcurs cu maşina este de 250 de kilometri pe ruta Galaţi-Brăila-Ţăndărei-Cernavodă-Constanţa-Neptun/Jupiter. Dar puteţi merge şi prin Munţii Măcin; un drum foarte bun, liber şi relaxant, Galaţi-Tulcea-Babadag-Constanţa-Neptun/Jupiter.

Puteţi ajunge la malul mării şi pe calea ferată. Luaţi trenul Galaţi-Constanţa, care pleacă la 7.30, iar biletul întreg costă 69 de lei.

De asemenea, microbuzele pleacă către mare din oră în oră, de la 5 dimineaţa până la ora 17,00. Tichetul costă 50 de lei.

Din gara Constanţa, luaţi maxi-taxi spre Mangalia (10 lei călătoria). De la Mangalia, aveţi autobuze de transport în comun spre Jupiter şi Neptun.

Citit 3873 ori Ultima modificare Vineri, 25 Iulie 2014 21:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.