(FOTO) Strada Oţelarilor, PERICOL PUBLIC! Două din cele trei REFUGII sunt deja AVARIATE DE MAŞINI

(FOTO) Strada Oţelarilor, PERICOL PUBLIC! Două din cele trei REFUGII sunt deja AVARIATE DE MAŞINI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Reparate de Primărie la începutul lunii mai, după ce fuseseră avariate sau de-a dreptul puse la pământ de şoferii grăbiţi, gardurile de protecţie ale refugiilor din staţiile de tramvai de pe strada Oţelarilor sunt din nou contorsionate. Unul singur din cele trei refugii a mai rămas „teafăr”, cu gardurile de protecţie întregi, dar „minunea” s-ar putea să nu dureze prea mult, cel puţin dacă ne luăm după calendarul de până acum al accidentelor.

Doar două luni!

Atât au rezistat, după ce au fost reparate de Primărie, gardurile de protecţie are refugiilor de tramvai de pe strada Oţelarilor. Pe 15 iulie, refugiul din dreptul blocului D19 a „păţit-o”. Pe o ploaie mocănească, un şofer a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat cu autoturismul în refugiu, oprindu-se chiar pe linia de tramvai. Gărduţul de protecţie a fost distrus şi a rămas aşa până azi.

CITEŞTE ŞI: Trafic haotic pe Oţelarilor şi Stadionului: Refugiile din staţiile de tramvai, avariate de maşini

În weekendul trecut, la ceas târziu de noapte, a venit rândul parapetului din dreptul supermaketului XXL. Şoferul autoturismului s-a izbit de el chiar pe trecerea de pietoni, a pus la pământ scheletul metalic şi s-a cocoţat cu roţile pe el. O ţeavă a rămas ameninţătoare ca o ţepuşă pentru eventualii şoferi grăbiţi şi neatenţi.

Autorităţile ne-au promis că în viitorul apropiat vor remedia stricăciunile provocate de şoferi şi iau în calcul ca, de această dată, să facă lucrările pe cheltuiala şoferilor care au distrus gardurile de protecţie. Şi dacă fierul se îndoaie, se rupe şi se poate înlocui, mult mai riscantă este situaţia pietonilor care s-ar putea afla în calea bolizilor scăpaţi de sub control. E greu de spus despre ce siguranţă mai poate fi vorba pentru ei!

 

Citit 4282 ori Ultima modificare Marți, 26 August 2014 20:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.