ATENŢIE! Se înmulţesc ŢEPELE date de TAXIMETRIŞTI. O gălăţeancă povesteşte cum a fost PĂCĂLITĂ

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Elena Manole are 76 de ani şi sâmbătă (11 octombrie - n.r.) dimineaţă a fost la Cimitirul Eternitatea, pentru a aprinde o lumânare la mormântului soţului. Ieşită din cimitir cu două prietene, gălăţeanca a sunat la o firmă de taxiuri şi a cerut o maşină.

"Pe drumul înspre casă şoferul ne-a auzit vorbind despre o femeie care are grijă de mormântul soţului meu. Spuneam că e bine să ai pe cineva care să îngrijească de cei decedaţi, în lipsa ta. Aproape de destinaţie, şoferul a intrat în vorbă şi m-a întrebat dacă o cunosc bine pe această femeie. Apoi mi-a spus că el este soţul ei şi că are nevoie de 12 lei pentru a putea alimenta maşina. Mi-a mai spus că vorbeşte cu soţia sa şi că îmi aduce banii în cel mult o jumătate de oră. I-am plătit cursa şi, credulă, i-am dat şi cei 12 lei ceruţi. Bineînţeles, am aflat la scurt timp că a fost o înşelătorie. Nu contează suma, dar mă deranjează gestul în sine", ne-a spus Elena Manole.

Femeia ne-a spus că nu intenţionează să depună plângere împotriva bărbatului, deşi i-a luat numărul de înmatriculare al maşinii.

CITEŞTE ŞI: Fugiţi de taxiul GL - 09 GIW!!!

Citit 3061 ori Ultima modificare Marți, 14 Octombrie 2014 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.