Opt decizii care-ţi pot schimba radical viaţa!

Opt decizii care-ţi pot schimba radical viaţa!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Îţi doreşti siguranţă financiară? Află joi, 23 octombrie, care sunt cele 8 decizii care îți pot schimba radical viața. Provident îl aduce la Galați pe cunoscutul trainer de finanţe personale Eusebiu Burcaş, care îţi va oferi sfaturi și idei personalizate despre ce trebuie să ai mereu în vedere pentru siguranţa ta financiară. Aici vei afla ce impact bugetar au hotărârile majore din viața ta.

Cele opt decizii care îți marchează viața financiară răspund la opt întrebări: Cum poți influenţa viitorul financiar al familiei tale? Care sunt cele mai importante decizii financiare din viața ta și a copiilor tăi? Cum îți influenţează aceste decizii bugetul personal și viitorul financiar? Ce să faci dacă ai luat o decizie greşită în trecut? Cum să ieși din zona de disconfort financiar? Care sunt cele mai mari costuri ale familiei tale? Ce însemnă sănătate financiară personală şi cum o obții? Cum măsori prosperitatea și cum folosești aceste decizii pentru a o construi?

Eusebiu Burcaş îţi va răspunde la toate aceste întrebări, oferind totodată sfaturi și soluții punctuale de optimizare a bugetului personal, de economisire și de obținere a siguranței financiare. Accesul la seminarul "Cele 8 decizii care îţi marchează viaţa financiară" care are loc joi, 23 octombrie, la Galați, este gratuit, în limita locurilor disponibile. Evenimentul este oferit cu susţinerea Provident Financial Romania, compania de credite de consum care desfășoară un program amplu de educație financiară și antreprenorială la nivel național, sub umbrela Siguranță Financiară.

Tot ce trebuie să faci este să intri pe SigurantaFinanciara.ro și să te înscrii la seminarul gratuit "Cele 8 decizii care îţi marchează viaţa financiară", iar dacă îţi vei face cont şi  vei fi în sală la eveniment vei putea câştiga un curs online avansat, susţinut de Eusebiu Burcaş.

Accesează centrul tău complet de resurse de educație financiară și antreprenorială, află care este programul Caravanei „Cele 8 decizii care îți marchează viața financiară” și anunţă-ţi prietenii din celelalte oraşe cum pot obține siguranța financiară!

Provident se implică în dezvoltarea comunităților și economiei locale, Galați fiind unul dintre cele mai importante județe în strategia de dezvoltare a companiei la nivel regional. Sucursala din Galaţi a Provident este operațională din anul 2007 și numără în prezent aproape 20 de angajați. Compania colaborează cu peste 130 de agenți independenți din județ și numără aproximativ 10.000 de clienţi activi.

MATERIAL PUBLICITAR

 

Citit 1102 ori Ultima modificare Marți, 21 Octombrie 2014 17:19