Apă Canal TAIE DIN NOU apa Apatermului

Apă Canal TAIE DIN NOU apa Apatermului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În războiul căldurii ce are loc în acest moment la Galaţi, cei de la Apă Canal nu se lasă mai prejos. După ce în urmă cu aproximativ două luni această societate a tăiat apa potabilă de la sediul Apaterm şi din mai multe puncte termice pe motiv de neplată, în cursul zilei de luni această situaţie s-a repetat.

"În data de 27 octombrie, sediul administrativ al Societăţii Apaterm SA Galaţi a fost debranşat, motivat de nerespectarea angajamentului de plată eşalonată a soldului debitor încheiat în data de 9 septembrie între cele două societăţi", se arată într-un comunicat postat pe site-ul Apă Canal.

"Astfel, din totalul de 297.361 lei pe care Societatea Apaterm SA Galaţi trebuia să-l plătească până la 20 octombrie (compus din 170.085 lei a doua rată din datoria restantă plus 127.276 lei factura curentă), aceasta a achitat până la data de 24 octombrie suma de 180.040 lei", susţin cei de la Apă Canal. Pe de altă parte, societatea susţine că nu va mai opri de această dată apa rece din punctele termice. "Subliniem că sistarea nu afectează decât sediul Societăţii Apaterm SA Galaţi, din str. Crizantemelor nr. 6 şi nu vom proceda la sistarea alimentării cu apă rece a punctelor termice", se mai arată în comunicat.

Gelu Stan, directorul Apă Canal, prezent şi el la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă este cel care, de altfel, a şi spus că este greu de crezut că există o salvare pentru Galaţi în această situaţie. "Dacă noi nu putem recupera de la populaţie banii datoraţi pentru apa caldă furnizată vara, cum ne putem închipui că vom recupera banii de pe iarnă? În luna decembrie va fi dezastru", a spus acesta.

CITEŞTE ŞI: Apaterm are din nou... APĂ, după ce şi-a achitat o parte din DATORII

Citit 2448 ori Ultima modificare Luni, 27 Octombrie 2014 17:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.