TINERII ŞI ORAŞUL/ Taxe pentru vizitatorii din cămine, în campusul gălăţean

TINERII ŞI ORAŞUL/ Taxe pentru vizitatorii din cămine, în campusul gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oaspeţii studenţilor cazaţi în căminele din Campusul „Alexandru Ioan Cuza” vor plăti, ca în fiecare an, o taxă de vizitator, dacă vor dori să rămână în cameră după ora 23,00. Pentru studenţii care nu locuiesc în căminele Universităţii "Dunărea de Jos", tariful este de cinci lei, iar cei care nu sunt studenţi vor scoate din buzunar 10 lei pe noapte.

Rudele de gradul I ale celor cazaţi, dar şi colegii din alte cămine ale campusului, care vin în vizită, nu vor trebui să meargă la casierie. Pentru ca vizita să fie aprobată, trebuie să existe la administratorul de cămin o cerere, semnată de toţi locatarii camerei, cerere care ajunge în cele din urmă la paznicul căminului.

Vizitatorul se legitimează la intrarea în cămin şi trebuie să facă dovada plăţii taxei. Singura problemă este că suma se achită tocmai la sediul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, aflat pe strada Nicolae Bălcescu, singura casierie cu program non-stop. Dacă musafirii vin târziu în noapte, ei trebuie să meargă mai să aducă chitanţa şi abia apoi se pot caza în campus.

Citit 1302 ori Ultima modificare Luni, 10 Noiembrie 2014 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.