Doi gălăţeni ÎNGHEŢAŢI bocnă au ajuns la Urgenţe

Doi gălăţeni ÎNGHEŢAŢI bocnă au ajuns la Urgenţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Temperaturile extrem de scăzute din ultimele zile le-au dat din nou de furcă oamenilor fără adăpost, sau celor care nu au destui bani să îşi încălzească locuinţele. Doi bărbaţi au fost învinşi de gerul aspru din noaptea de marţi spre miercuri (17 - 18 februarie), ambii ajungând pe mâinile medicilor pentru îngrijiri.

Unul dintre ei, are 51 de ani şi este din Galaţi. El a ajuns chiar cu degerături la picioare, după ce a petrecut mai multe ore în frig. Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost sfătuit ca, măcar o perioadă, să nu se mai expună temperaturilor scăzute.

Într-o stare şi mai gravă a ajuns, tot la Spitalul de Urgenţă, şi un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Umbrăreşti, care a fost la un pas de a muri de frig în propria locuinţă. Omul, singur şi cu probleme de sănătate, nu şi-a mai putut face focul, iar temperaturile scăzute i-au venit de hac. A fost adus în stare de hipotermie la spital, medicii făcând eforturi să îl stabilizeze. El se află sub îngrijirea medicilor.


CITEŞTE ŞI: Galaţiul - fără căldură şi apă caldă, pe TERMEN NELIMITAT/ Cine răspunde pentru bătaia de joc la adresa oamenilor?

Citit 1417 ori Ultima modificare Joi, 19 Februarie 2015 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.