O nouă acţiune de COLECTARE A DEŞEURILOR în judeţ. Ce PREMII pot fi CÂŞTIGATE

O nouă acţiune de COLECTARE A DEŞEURILOR în judeţ. Ce PREMII pot fi CÂŞTIGATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioada 18-19 martie 2015, Asociaţia RoRec (www.rorec.ro) desfăşoară câte o acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) în Oancea şi Bereşti, iar în perioada 20-21 martie, în Corod şi Vlădeşti vor avea loc alte două acţiuni similare.

Gălăţenii care predau deşeuri în cadrul campaniei Rorec primesc bonificaţii ce constau în câte patru sau două cupoane valorice a câte 10 lei fiecare, în funcţie de natura deşeurilor, dar pot intra şi în cursa pentru câştigarea unui fier de călcat.

Tragerile la sorţi sunt programate pe 19 martie, la ora 8,00, la Primăria Oancea, şi la ora 19,00, la Primăria Bereşti. Tombola din Corod este organizată pe 21 martie, la ora 19,00, la primăria comunei, iar pentru locuitorii din Vlădeşti este organizată în aceeaşi zi şi aceeaşi oră, tot la primăria din localitate.

Cetăţenii interesaţi să se debaraseze de deşeurile electrice pot apela TelVerde 0800 444 800, serviciul de preluare gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă ori instituţie a aparaturii scoase din uz.


CITEŞTE ŞI: COLECTAREA SELECTIVĂ/ Deşeurile reciclabile încep să aibă mai multă căutare

Citit 1076 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2015 21:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.