Galațiul, "asaltat" de brăileni

Galațiul, "asaltat" de brăileni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

A mai rămas circa o lună până când vor fi reluate meciurile returului Ligii a III-a, competiţie în care Galaţiul va fi prezent cu doar două echipe (Metalosport şi Valea Mărului au anunţat că se retrag). Pregătirile competitoarelor se amplifică şi meciurile de verificare se înmulţesc.

Galaţiul este în această perioadă un perimetru favorabil acestor meciuri de verificare, graţie celor două terenuri sintetice. În aceste condiţii, unele echipe brăilene şi-au anunţat intenţia de a-şi verifica potenţialul pe aceste terenuri. Astăzi, pe terenul sintetic din Complexul "Dunărea" sunt programate două meciuri. De la ora 11,00, vor evolua Dacia Unirea Brăila şi Olimpia Rm. Sărat, pentru ca, două ore mai târziu, să-şi măsoare forţele două echipe din judeţul nostru, Sporting Lieşti (foto) şi ACS Universitatea "Dunărea de Jos" (echipă din Liga a IV-a).

Pe "Siderurgistul", tot astăzi, de la ora 12,30, este programată întâlnirea a două echipe din judeţul vecin: CS Făurei (echipa lui Bănel Nicoliţă) şi Voinţa Cazasu, ambele din Liga a IV-a brăileană.

Fruntaşa Ligii a III-a, SC Oţelul Galaţi, nu va juca în acest weekend, continuându-şi pregătirile în cadrul unui cantonament local, la Stadionul "Oţelul". Primele meciuri ale "oţelarilor" sunt programate pe 7 februarie, la Galaţi, cu Dacia Unirea Brăila, şi pe 9 februarie, la Academica Clinceni.

Mâine, la Şendreni, au loc meciurile ultimei zone a "Cupei de Iarnă", la fotbal în sală. Se vor întrece patru echipe: Foresta Şendreni, Unirea Braniştea, Victoria Independenţa şi Agrostar Tuluceşti.

Altfel, în prima etapă din 2018 a Ligii I de fotbal va oficia un singur gălăţean, Liviu Ciubotariu, care este observator, astăzi, la partida FC Voluntari - Poli Iaşi.

Citit 2567 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2018 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.