Gălăţeni în ambele finale de dublu ale turneului "Viva Trophy - Tennis Europe Junior"

Gălăţeni în ambele finale de dublu ale turneului "Viva Trophy - Tennis Europe Junior"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Tennis Europe Junior", la Viva Tenis Club. Turneu

Turneul internaţional de tenis pentru juniori sub 16 ani "Viva Trophy", din cadrul circuitului continental "Tennis Europe Junior", a ajuns la primele finale, cele ale probelor de dublu. Atât la băieţi, cât şi la fete, la dublu s-au consemnat performanţe bune pentru trei sportivi gălăţeni, ajunşi în ultimul act.

După trei victorii pe tabloul principal, Ştefan Andrei şi Albert Ionuţ Ştefan, ambii legitimaţi la Viva Tenis Club Galaţi, au ajuns în finală, pe care au pierdut-o la limită - scor 1-6, 6-4 şi apoi 10-12 în super tie-break - în faţa românilor Cosmin Lazăr şi George Luncaşu.

La fete, Bianca Bulat (Arcada Galaţi) a făcut pereche cu Polina Skopintseva (Rusia), ajungând şi ele în finală, pierdută după o dispută destul de echilibrată, scor 5-7, 3-6, în faţa româncelor Maria Moglan şi Ioana Popa.

Ştefan Andrei (antrenori Florin Şipoş şi Florin Barbu) are un parcurs foarte bun şi la simplu, ajungând şi aici în finală, pe care o va disputa astăzi, de la ora 10.00.

Turneul are loc pe terenurile "Viva Tenis Club", bază sportivă situată pe Aleea Meteo (Bariera Traian).

Tot aici, după o singură săptămână de pauză, va avea loc un alt turneu internaţional, de data aceasta pentru juniori sub 18 ani, inclus în circuitul federaţiei internaţionale (ITF), masculin şi feminin. Cel puţin la băieţi, se anunţă un turneu foarte puternic, în acest moment existând 156 de solicitanţi, pentru cele 96 de locuri de pe tabloul principal şi cel al calificărilor.

Citit 903 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Iunie 2018 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.